Marco V is In Charge!

Partyscene Redactie | 20 november 2009
headlines

Marco V zal op zaterdag 12 december in de Westerunie in Amsterdam vijf uur lang draaien.
Marco V in charge
In deze imposante club op een historische plek in het Westerpark in Amsterdam wordt in een industrieel decor vol beton en staal nieuwe dance geschiedenis geschreven. In de dancescene zijn er slechts enkele artiesten die zich werkelijk weten te onderscheiden met hun sound. Artiesten die hun eigen weg volgen, niet met de trend van het moment meegaan, maar gewoon hun eigen ding doen. Marco V wordt wereldwijd beschouwd als één van de grondleggers van de tech-trance. Onlangs sleepte hij in Ibiza de prestigieuze DJ Award 2009 in de wacht voor beste ‘tech-house dj’.

2009 is tot dusver een fantastisch jaar voor Marco V. Zijn Top 10 radio show werd dit jaar opgepakt door diverse FM stations wereldwijd. Het eerste deel van zijn album Propaganda ontving lovende kritieken van over de hele wereld. Zijn bewerking van zijn klassieker ‘Simulated’, getiteld Simulated 2010, is eerder dit jaar verschenen als voorloper op ‘Part 2’ van het Propaganda twee luik dat binnenkort in de winkels zal liggen.

Om dit succes met al zijn fans te vieren wordt het tijd voor een nieuw concept rondom één van ‘s werelds meest veelzijdige en altijd grensverleggende dj’s. In Charge staat garant voor een clubnight gevuld met de unieke sound van Marco V's gelijknamige platenlabel. In een exclusieve vijf uur durende set zal Marco V voor flink wat muzikaal vuurwerk gaan zorgen. Hij is deze avond In Charge! Tickets zijn deze maand online te koop via www.marcov-incharge.nl voor een speciale prijs van 15 euro (excl. fee).

Meer info: www.first2dance.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws