Bla Bla goes Mobilee

Partyscene Redactie | 20 november 2009
headlines

Na twee succesvolle en tevens vette edities met ADE blijft Bla Bla vol gas doorgaan. Het label loopt als een tierelier en de ene na de andere vette release vliegen over de (digitale) toonbank.
Bla Bla
De line up voor de komende Bla Bla editie is ook vet. Anja Schneider is namelijk van de partij!. Deze über pittige tante uit Berlijn komt Bla Bla verblijden met haar ongekende skills en vrouwelijke charme. Met haar label Mobilee records behoort zij inmiddels tot de gevestigde orde in het Mekka van de dance. Alex Celler, de Griek uit Londen, is bekend van zijn remix die hij voor Bla Bla ltd 003 ‘What would Jesus do’ van Roderik Flohil en Wietse Smit maakte. Een funky jackin’ dub stijltje die lijnrecht tegenover het origineel zeker ook een echte dansvloer kraker is.

UES (Under Electric Shock) uit Italië heeft Bla Bla 005 op zijn naam, en kennen we van de editie in mei. Op deze avond heeft hij bewezen dat hij het publiek goed weet te vermaken en hij doet zijn naam absoluut eer aan! Wouter de Moor is inmiddels all in the family na zijn dikke releases op het label en mag op deze avond dus niet ontbreken. En natuurlijk host Daniel Sanchez ook niet. Deze boys zullen de avond openen in zaal 1 voor Frau Schneider.

Bla Bla Mobilee labelnight

Zaterdag 28 november

Studio 80, Amsterdam

Line up: Anja Schneider, Daniel Sanchez, Alex Celler, UES, Wouter de Moor

23.00-05.00

Voorverkoop bij Beatfreax.com/ticketshop: 15 euro

www.blablarec.com
Mail frank@partyscene.nl waarom jij tickets wilt winnen en wie weet!


Upcoming Bla Bla events:

-Bla Bla Goes Dirty Dutch 19 december, Rai Amsterdam, met oa Olene Kadar, Wouter De Moor and many more.

-Bla Bla Christmas Madness Special 26 december, Studio 80, met oa Gregor Tresher, 2000 And One, Daniel Sanchez en Disco Bingo!

-Bla Bla 30 januari 2010, Studio 80, met een 6hr b2b set van Karotte & Daniel Sanchez. Zaal 2: Edu Imbernon en Bla Bla's trots Mulder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws