Fashion & funky house @ Fifth Avenue

Partyscene Redactie | 20 november 2009
headlines

Zaterdag 21 november zal club Home het toneel zijn van een nieuwe editie van Fifth Avenue. De vaste Fifth Avenue bezoekers weten dat Fifth Avenue garant staat voor een avond met het beste op gebied van house en eclectic, kortom dé clubavond waar je tot in de late uurtjes los kan gaan. 
5th avenue
Natuurlijk staat fashion ook hoog in het vaandel en daarom wordt van de bezoekers verwacht dat je je best doet om er tip top uit te zien. Het mag dan wel recessie zijn maar dat neemt niet weg dat de Amsterdamse incrowd nog steeds ervoor zorgt om picture perfect voor de dag te komen.    

Naast rising star Aaron Gill, eclectic resident Eric Santana en de nieuwe aanstormende dj duo’s Stereogenics en Joao & Zanoah zijn ook een invasie van Haagse toptalenten uitgenodigd.

The Outsiders rockten verleden jaar nog dj Jean’s Madhouse in de Ahoy en sindsdien zijn ze niet meer weg te slaan uit de Randstad. Hoog tijd dus dat ze het publiek van Fifth Avenue ook eens trakteren op een stevige house set. Een ander Haags talent die zeker geen onbekende is in de Amsterdamse uitgaansscène is Marvelous K. Er is geen club in Amsterdam waar hij nog niet zijn eclectische draaikunsten heeft laten horen, dus hij zal je gegarandeerd los laten gaan. Het laatste Haagse talent is Wood Nox. Deze voormalig resident van G.L.A.M. weet als geen ander wat de vrouwen willen horen en weet binnen no time de dansvloer vol te krijgen.

Fifth Avenue
Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam
Zaterdag 21 november 2009
23.00 - 05.00
Line up: Aaron Gill, Marvelous K, The Outsiders, Stereogenics, Eric Santana, Joah & Zanoah Wood Nox
Entree 10 euro aan de deur
www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws