Electronation’s Middelgrote Sinterklaasfestijn

Partyscene Redactie | 18 november 2009
headlines

Als de besnorde kindervriend alweer een paar weken in ons land vertoeft maakt hij graag tijd vrij om de nieuwe hotspot van het Amsterdamse nachtleven aan te doen. Op zijn drukste dag van het jaar 5 december oftewel pakjesavond zal de Boom Chicago, al jaren een begrip als Comedy theater wederom omgetoverd worden tot de locatie voor Electronation’s Middelgrote Sinterklaasfestijn.  Verwacht naast een opwachting van de man in kwestie, al jaren bewonderaar van Electronation’s activiteiten (en dat geldt andersom enigszins ook) alle ingrediënten die noodzakelijk zullen zijn tot het creëren van een te gekke middelgroot Sinterklaasfestijn.
Electronation Sinterklaasfestijn
En terwijl het door het gehele land spitsuur op menig dak is, zal  hij deze avond ook nog eens vertegenwoordigd worden door een paar bekwame hulp Sints en verdomde sexy Pieten in de vorm van Warren Fellow vs Terry Toner, Victor Coral vs ONNO, Philip Young vs Marcus Gehring, Arjuna Schiks Live, Sven & Tettero, Lin vs Gia en Suzy Cue vs Peter Kan. Dit alles zal maar liefst tot 07.00! in de morgen duren, voor net dat extra hoeveelheid plezier. Dus verwacht een avond gevuld met de beste House en Techno van Neerlands bodem op dit uiterst gezellige Hollandse festijn.

Wat zou pakjesavond zijn zonder…eeuhh.. pakjes..weinig inderdaad.

De tweede zaal van de Boom Chicago zal speciaal voor deze avond fungeren als Bingo ruimte. Een bingo ruimte met een laag percentage bejaarden en hoge frequentie houseclassics (denk aan Outland Records en Fresh Fruit) want… Het is tijd voor een potje 90s Disco Bingo!

De Spelregels: Iedereen die binnen komt in de Bingozaal zal een bingokaart met potlood ontvangen. Op de bingokaarten staan titels van dé bekende 90s housetunes. Vanaf het moment dat de zaal vol is gaat het los! De MC kondigt de start aan en je kan al dansend met je bingokaart aan de slag. Zodra je een liedje herkent streep je deze af op je bingokaart. Wie het eerst zijn of haar kaart vol heeft en zich als eerste meldt bij de dj’s Flexmeister F of Bob Wisman wint een flitsende prijs! Daarnaast kan je je schoen zetten, dus neem een extra schoen mee en laat m vullen met een vuige verrassing! Check www.disco-bingo.hyves.nl voor meer info.

Vergezel ons en vier pakjesavond onder het genot van goede muziek, bingo een paar verdwaalde pepernoten op een van de intiemste locaties van onze hoofdstad.

Zaterdag 5/12/09: pakjesavond

Boom Chicago’s Late Nite Ballroom

Electronation’s Middelgrote Sinterklaasfestijn

Ballroom:

Arjuna Schiks Live

Terry Toner vs Warren Fellow

Philip Young vs Marcus Gehring

Victor Coral vs ONNO

Sven vs Tettero

Lin vs Gia

Suzy Cue vs Peter Kan

The Mezzanine:

Disco Bingo met Flexmeister F en Bob Wisman

Presale 12,50, deur 15,-

Presale op www.electronation.nl en tickets bij Boom Chicago

Open van 00.00 - 07.00

Boom Chicago

Leidseplein 12, Amsterdam

www.boomchicago.nl

www.electronation.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws