Funky feelings @ Freaky Friday

Partyscene Redactie | 18 november 2009
headlines

Nee, nee, nee… geen freaky haantjes gedrag, alleen maar mooie kippetjes lopen er rond op de allergezelligste vrijdagavond van Amsterdam! Vrijdag 20 november is het weer tijd voor een spetterende editie van Freaky Friday in club Home, de meest freaky avond om je werkweek mee af te sluiten. 
Freaky Friday
De ingrediënten van deze feestelijke avond bestaan uit lekkere classics, eclectische sounds en zeer sexy house. Dit allemaal dankzij de freaky platenridders Jaziah, Mel (Of The Wall), Brian Chundro & Santos, Soul Cartel, Rico South, Dwight Brown, Funk’D Floyd en mc D-Jay. Zo is er voor ieder wat wils en bovendien worden je zintuigen meer dan geprikkeld. Kortom, dit is een niet te missen kick-off van je weekend! 
 
Wil je kans maken op gastenlijstplekken voor dit puike feest? Zet Freaky Friday dan hier in je agenda op Hyves en wie weet win jij die felbegeerde vrijkaarten: 

Wil je een indruk van deze avond krijgen en weten wat je te wachten staat op 20 november? Check dan de uitbundige foto’s van de vorige edities op www.freakyfriday.nl/gallery  
 
Float like a butterfly, sting like a bee, when you come to party só freaky! 
 
Freaky Friday 
Vrijdag 20 November 2009 
23.00- 04.00 
Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam 
Deurverkoop: 12,- 
Minimumleeftijd: 21 
Dresscode: Girls dress like a freaky model! And boys.... must be in company of a freaking sexy date!  
VIP: Er zijn nog enkele VIP tafels beschikbaar. Stuur voor meer informatie een mailtje naar tableservice@clubhome.nl 

www.clubhome.nl 
www.freakyfriday.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws