Warehouse

Partyscene Redactie | 18 november 2009
headlines

Warehouse grijpt terug naar de oorsprong van de housemuziek en laat het publiek met opzwepende house en ongedwongen gekkigheid het weekend verwelkomen. Warehouse staat voor ongecompliceerde gezelligheid, kleinschaligheid, nieuw talent en vooral goede muziek: met muziekstijlen variërend van house tot techno en alles daartussenin is er voor iedere 'houser' wat wils!

De line-up zal op donderdag 26 november bestaan uit Xena, Tom Ruijg en Robert Powlson, die plaats nemen in de booth van Winston Kingdom in hartje Amsterdam.
Warehouse
Xena is de nieuwkomer onder de drie, maar wij kunnen zeker grote dingen van deze dame verwachten! Xena heeft een brede muzieksmaak, van house, techno, disco, minimal tot aan het randje van progressive. Haar favoriete dj’s zijn James Holden, Dixon en Nuno dos Santos en favoriete labels Border Community, Kompakt en Traum. Welke muziek zij tijdens Warehouse zal draaien blijft nog even een verassing, maar aangezien ze van platen houdt ‘die wat met je doen’ zit het zeker wel goed!

Tom Ruijg draait pas twee jaar maar deze jongen gaat als een speer. Tom is begonnen in Winston Kingdom maar heeft inmiddels in bijna alle clubs in Amsterdam en omstreken zijn kunsten mogen vertonen. Hij heeft onlangs niet alleen een contract getekend bij BangBang!, het label van 2000 and One, maar heeft ook al twee releases op zijn naam staan bij Remote Area en Soweso. Afgelopen zomer heeft Tom Ruijg onder meer gedraaid op het uitverkochte Voltt Loves Summer en het driedaagse Spirit Of Burgas Festival in Bulgarije.

Niet alleen Tom Ruijg, maar ook Robert Powlson heeft afgelopen zomer op Spirit of Burgas opgetreden. Dit deed hij samen met Wouter Smit, waarmee hij de succesvolle live-act Powlson & Smit vormt. Robert Powlson is al jaren een bekende naam in de Amsterdamse clubscene, maar ook op het festivalterrein heeft hij zijn sporen verdiend. Afgelopen zomer rockte Robert onder andere Source en Welcome to The Future festival, en op Warehouse zal hij laten zien hoe; verwacht een afsluiter vol groovy techno!

Maar er is meer! Om ook nog invulling te geven aan de andere betekenis van het woord Warehouse – warenhuis – zal er tijdens Warehouse de mogelijkheid zijn om je dagelijkse kloffie in te ruilen tegen een te gekke feestoutfit in de gelegenheids-outlet.

Het vrijblijvende thema van deze editie is Masquerade: laat het feestbeest in de los en dans gemaskerd de nacht door.

Warehouse

Winston Kingdom, Warmoesstraat 131 Amsterdam

Donderdag 26 november 2009, 23:00-04:00

Entree voor middernacht gratis, daarna 5,-
Volgende editie is op donderdag 17 december

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws