Lovedance

Partyscene Redactie | 17 november 2009
headlines

Lovedance, een avond vol liefde, vindt plaats op dinsdag 1 december op meerdere locaties.

1 december is Wereld Aids Dag, een dag om wereldwijd stil te staan bij de problematiek rondom aids en hiv. In Amsterdam staat Lovedance stil bij die dag en verzorgt een liefdevolle afsluiting, die dit jaar voor het eerst op meerdere locaties plaats vindt. Een lange avond en nacht met ludieke acties, live acts en heel veel dansmuziek. Als eerste opent in de namiddag Club Church haar deuren voor een uniek kijkje in de wildste kleedkamer van de stad. Het trava collecteteam de Begging Babes grijpt naar de oorlogskleuren en lingerie terwijl dj Manmachine voor de beats zorgt.

lovedance

Tegelijkertijd eren vrienden en bekenden de vorig jaar overleden illustere Vera Springveer door samen een ‘Quilt’, een herinnerings naamvlag, voor haar te maken in de Electronation Lounge in De Balie. Met tot 1 uur ’s nachts Terry TonerSteve Rachmad, Michel de Hey en Rejected achter de decks. ’s Avonds gaat ook TWSTd DJ Café op de liefdestoer met een uitgelezen programma van deSFFRMKRS, maar het dampende epicentrum van Lovedance is uiteindelijk natuurlijk weer Paradiso. Daar zullen artiesten als Larry Tee, Vengaboys, QBoy, Joost van Bellen en de verpletterende Jocelyn Brown je een onvergetelijke nacht bezorgen.

Lovedance wil jullie feestgangers nog eens inpeperen dat steeds meer mensen om ons heen, én onder ons, dagelijks te maken hebben met hiv en aids. Bescherm jezelf en neem verantwoordelijkheid voor de veiligheid van anderen. Lovedance is een Aids Fonds benefiet evenement: deelnemende artiesten en organisaties doneren belangeloos hun energie, tijd en talent, alle opbrengst gaat naar het goede doel. Kaarten kosten 15 euro, en daarmee krijg je toegang tot De Balie en Paradiso.

Voor meer info en het complete programma check je www.lovedance.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws