Peepshow vanavond: de nieuwe vrijdag rave!

Partyscene Redactie | 13 november 2009
headlines

Na twee smerig knaledities op zaterdag, zal Peepshow nu zich op de vrijdag gaan nestelen in Club Home. Lekker het hele weekend voor je, en je vrije tijd in knallen met de dikste house en techno klappers van dit moment. Met gekke dames in elke hoekje van de disco, en vuige loerende types eromheen word dit een heerlijk smoetsig nachtje voor alle party poepers.
Peepshow
En wie kan die ranzigheid beter laten klinken dan GZG frontman: De Man Zonder Schaduw! Elk festival en alle hoeken van het land gaat deze man af, en waardering alom oogst hij keer op keer. Met zijn succesvolle eigen avond Sunday Spirit in Studio 80, elke laatste zondag van de maand, heeft hij wederom een juweeltje in handen. 

Mocht je nog hopen op een spannende live act, zal je blij worden van deze artiest, met remixen voor Deadmau5, en tracks op Traum is hij de nieuwste rage in technoland, we hebben het over niemand minder dan: Arjuna Schiks!

Als laatste nog een melding dat Peepshow frontman Philip Young een smerig setje zal gaan geven, met nieuwe releases samen met Arjuna Schiks en Kamouflage, staat hij al regelmatig op top tien lijstjes van de grote namen. Peepshow zal dit alles omlijnen met de underground helden, Lucatone en Marcus Gehring. 

In de bovenzaal is er een Showcase van het zeer rap opkomende Strom Recordings van James Nidecker, hij heeft deze keer Franklin Reeves en Marten Fisher meegenomen, dus genoeg stof om de bovenzaal zeker niet over te slaan!

Kortom: vanavond gaat het los in Home!

Peepshow

Vrijdag 13 november

23.00 tot 05.00

Voorverkoop 8 euro

Deur 10 euro

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

www.clubhome.nl

Line up: De Man Zonder Schaduw, Philip Young, Arjuna Schiks, Lucatone, Marcus Gehring, James Nidecker, Franklin Reeves, Mart Fisher.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws