Legacy Kids Club

Partyscene Redactie | 3 november 2009
headlines

Legacy Kids Club is een nieuw concept in de Flex Bar in Amsterdam. De kick-off is donderdag.

Op donderdag 5 november wordt in de Flex Bar in Amsterdam een nieuwe clubavond gelanceerd: Legacy Kids Club Thursdays. Legacy Kids Club is het label van de Nederlandse dj en producer Jaimie Fanatic, waarmee hij niet alleen dikke muziek uitbrengt, maar nu dus ook clubavonden gaat organiseren. Gekozen is dus voor de Flex Bar in Amsterdam, waar vanaf donderdag 5 november dus iedere donderdag het dak eraf gaat. Feest voor iedereen, is het motto.‘Our stage is your stage’. Samen is dan ook het sleutelwoord hier. Intiem en samen.

congorock

Het label wil je hetzelfde gevoel brengen als de fameuze Dim Mak Tuesdays of Mad Decent Fridays, een kleine club, met een klein publiek, die helemaal los gaan op de dikste dj’s van het moment. De betrokken artiesten zijn ook getekend door Dim Mak en Mad Decent, dus wie anders zou dat gevoel en die sfeer beter over kunnen brengen naar Nederland? Voor de eerste editie hebben residents Jaimie Fanatic en Sick Boy niemand minder dan Congorock uitgenodigd. Deze man is lang geen onbekende in de scene. Hij heeft samengewerkt met onder meer Crookers en Bloody Beetroots en hij is onlangs getekend door A-Trak’s label Fools Gold. Verwacht moddervette beats en ronkende synths, in een mix van electro, fidget en tribal. Eric Valente maakt de flyer conpleet.

Voor de komende edities kun je nog dj’s verwachten als Malente, Motor, Stretch Armstrong, Mowgli, Dirty Disco Youth, Trash Yourself en nog veel meer. Wie in is voor een avondje familie gevoel met dope beats en artiesten vanuit de uithoeken van de wereld, komt elke donderdag vanaf 5 november naar de Flexbar. Een kaartje kost je slechts 6 euro, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. 

     

Check ook http://legacykidsclub.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws