Click - Loves Border Community

Partyscene Redactie | 12 november 2009
headlines

De Amsterdamse Westerunie maakt zich op voor een nieuwe editie van Click. De venue staat nog steeds in de stijgers vanwege de uitverkochte ADE editie krap twee weken geleden. Een grote handvol van de meest relevante technohelden hebben die nacht de tent namelijk volledig afgebroken. Tot de laatste steen. Het feest staat niet voor niets hoog in de ranglijsten van beste ADE-events. Zaterdag 14 november gaat Click op dezelfde schaal van richter verder. Van het internationaal geresecteerde Border Community geeft de Canadese Fairmont acte de presence. Live. Click helden van Nederlandse bodem, Remy, De Man Zonder Schaduw, Wouter de Moor en Ille Bitch scharen zich achter Fairmont en tillen deze editie over de grenzen van alles wat gangbaar is.

Vanuit Border Community wordt Jake Fairly gepresenteerd als een 'knusse techo held'. Een artiest als deze aaibare Canadees die zulke warme en verfijnde technomuziek ten gehore brengt en produceert kan je niet met andere mooie woorden omschrijven. Onder de naam Fairmont kruist hij groot Europa door langs de beste technofeesten, poppodia, clubs en festivals. Vooral steden als Berlijn, Moskou, Wenen, Frankfurt, Lissabon en Parijs komen veel voor in zijn agenda. Op zaterdag 14 november een exclusieve en niet veel voorkomende verschijning in Amsterdam op Click voor een organische live set. Fairmonts muziek is subtiel. Het valt als een warme deken over je heen en neemt je mee. Het stroomt en blijft je verrassen. Een set die je moeilijk los kan laten en volledig op zal slurpen. Luister nogmaals naar zijn monsterhit Gazebo en je krijgt het plaatje te pakken. Het zijn dan ook alleen de echt hoogwaardige feesten waar de beste man opduikt en wat je van iemand uit de Border Community stal kan verwachten.

Ille Bitch

De Nederlandse jongens die deze nacht compleet maken doen ieder volledig hun eigen, fijne, ding, maar passen in de setting van deze wederom bijzondere Click editie als legosteentjes in het ingenieuze Border Community bouwwerk -en op elkaar. De Man Zonder Schadow staat niet bekend om zijn lichtzinnigheid. In de geest van grootmeester Dimitri bouwt hij bedwelmende sets die alle kanten op gaan, behalve die je zou verwachten. Zijn muziek houdt je scherp. Zijn feesten (GZG) maken je los. Kortom een energie die perfect tot zijn recht komt in de industriele Westerunie. No-nonsense electronica om op te zweven. Wouter de Moor is volledig opgeladen na een welverdiende vakantie. Hij kijkt terug op een dijk van een festivalseizoen waar hij verscheen op zo'n beetje alle festivals die er toe doen. Nu is hij klaar voor een nieuw succesvol clubseizoen en dito studiowerk. Verwacht ook van de Moor een warme en nietsontziende technodeken. Hij neemt de danvloer volledig in zijn greep en laat het niet meer los. Rollende, opwindende technoklanken en een oneindige energie. Kenmerken van Wouter de Moor. Ook Ille Bitch is een veel en graag geziene naam in het rijtje Click artiesten. Een toegewijde muziekliefhebber en abstracte gangmaker. De Haarlemse Ille Bitch is toonaangevend in de electronische underground en weet een jonge generatie aan te spreken en vast te houden. Zijn sets zijn grenzeloos en verkennen het begrip electronisce dansmuziek in de breedste zin van het woord. Hij draait wat past, wat goed is, wat prikkelt, wat los gaat. Zijn achtergrond is zeer serieuze underground Hip Hop en dat voel je. Iemand die verder draait dan de randjes van het etiket. Held van het eerse uur Remy rolt de nacht op zoals alleen hij dat kan. Als hekkesluiter van deze editie zal een set neerzetten het publiek de laatste schone uurtjes volledig uit zijn pan te laten gaan. Solide tech-house op ramkoers -zonder onbehouden te worden. Remy weet en geeft maat.

Een editie die wederom staat als een huis. Een hoogwaardig technohuis met gerespecteerde gasten en een warm welkom voor iedereen die er een heerlijk en knus feest van wil bouwen. Westerunie is de locatie die naadloos aansluit op het geluid. De geest van Border Community is deze nacht het geraamte. Click zet de toon.

Click Loves Border Community

Zaterdag 14 november

Fairmont Live, Remy, De man Zonder Schaduw, Wouter de Moor, Ille Bitch

Tickets 15,-

Westerunie, Amsterdam

www.exprezz.info // www.westerunie.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws