Dance4life ADE veiling

Partyscene Redactie | 29 oktober 2009
headlines

Je kunt nu bieden op de veiling van dance4life, via eBay en PayPal.

Verschillende internationale top dj's gaan de strijd aan met hiv en aids. Dat doen zij door allen persoonlijke stukken te doneren voor de veiling die wordt georganiseerd door dance4life. En die is nu geopend en geïnteresseerden kunnen via eBay.nl en PayPal bieden op de stukken. Je kunt tot en met 14 november bieden op de veilingstukken, die met een paar klikken via PayPal betaald kunnen worden. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan scholenprojecten van dance4life. Deze scholenprojecten zorgen wereldwijd voor educatie over hiv en aids en zorgen dat jongeren in actie komen om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen.

dance4life

Eén van de topstukken van de veiling is de mixer van Fedde le Grand. Speciaal voor deze veiling laat de dance4life ambassadeur een bijbehorende 'skin' voor over de mixer maken. The Partysquad doneert een 'limited edition Hpnotiq crystal bottle', een fles ingelegd met Swarovski kristallen en naast The Partysquad gesigneerd door diverse andere bekende artiesten. En ook Radio 538 doneert een bijzonder item: een deur gesigneerd door artiesten die de studio hebben bezocht, waaronder Alain Clark, Roger Sanchez en Kelly Clarkson. Andere artiesten die een item doneren zijn onder andere Tiësto, Jesse Voorn, Paul van Dyk en Giuseppe Ottaviani.

Naast de veilingstukken van de diverse dj's biedt ook de organisatie van het Amsterdam Dance Event enkele stukken aan, zoals een unieke ADE fiets, gesigneerd door internationale grootheden uit dj-land en 'ADE4life', een pas die vijf jaar lang toegang verschaft tot het Amsterdam Dance Event. dance4life is ook dit jaar weer het officiële goede doel van het ADE. dance4life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. In Nederland is dance4life de jongerencampagne van STOP AIDS NOW!

Meer info vind je op www.dance4life.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws