J.A.C.K. - to the sound of the underground

Partyscene Redactie | 28 oktober 2009
headlines

Als je verschillende ingrediënten roekeloos bij elkaar gooit, dan kan het wel eens mis gaan. Vraag dat maar eens aan Herman den Blijker. Of aan J.A.C.K.. Want hij heeft het geweten op 9 mei jongstleden!

Een compleet losgeslagen bende van tot de tanden met fluorsticks bewapende ravers nam toen het Comedy Theater aan de Nes in hartje Amsterdam over. Dat het met driehonderd struikravers, onguur tuig en gesjeesde onverlaten uit de klauwen zou lopen, had van te voren ingeschat kunnen worden. Maar dat het zo erg werd… check de huiveringwekkende beelden (NSFW):



Zaterdag 14 november is het aan

Ook op zaterdag 14 november gaat J.A.C.K. het er weer op wagen. En jawel, in precies diezelfde intieme locatie waar zelden een flitsend feest wordt georganiseerd: het Comedy Theater. Dit is een soort mini Paradiso waar deze nacht eens geen stand up comedians staan te ijlen of burlesque babes hun behaarde benen laten zien, maar dj’s hun dikste platen uit 20 jaar house aan elkaar lijmen. Van toen tot nu. Geen dure headliners, maar wel gasten die een feestje weten te bouwen: Neliz, Noeloe en Alberti. Dat vraagt dus om geheide ongelukken!
J.A.C.K. 9 november 2009
Want met een dik decor, vuige aankleding, extra licht (oldskool zoals gyroballen en groene lasers) en geluid, een lading fluorsticks en andere vreemde objecten die licht geven, gemengd met een snufje alcohol en afgetopt door een portie vette muziek kan het niet anders dan dat het wederom gierend los zal gaan. Beginnend met funk, 80s, disco en hiphouse, via house en techhouse tot acid, klassiekers en de alom vergeten klappers: zes uur lang geweldige noten!

Snode lieden smeden plannen

Achter J.A.C.K. zitten mensen met snode plannen en dito partido’s, zoals de beruchte underground gatherings Punkboy, De Schillenhut, Uit je Paasei, Haarlem Ordinair en andere avonden die het daglicht niet verdragen. Zij hebben zich verenigd in Het Verzet om de tent en jouw nachtleven opnieuw vakkundig af te breken. “Het zou buitengewoon plezant zijn als we net als voorgaande edities de tent weer kunnen vullen met bakken ravers en sloten (oude) bekenden. Maar neem gerust iedereen mee met dezelfde good vibes. Maar opgelet: mensen die stilstaan worden er pardoes uitgeknikkerd! Het Verzet is ganz klaar met babbelen en bellen op de dansvloer. Schudden met die billen is dus het dringende devies op zaterdag 14 november.” Dat werkt ook door in de dresscode, want die luidt: ‘alsof het je laatste feestje is!’

Alle informatie die je nodig hebt

Haal dus ogenblikkelijk je laatste centen van de staatsbank en koop nu je aandeel in Het Verzet voor een luttele 12,50 euro op www.punkboy.nl/jack Een schoonheidsprijsje dus. Check ook deze site voor inspiratie en vette muziek (JoepToep) en voeg je eigen niet te missen tracks voor deze avond toe. Ook word je beloond als je eigen originele decorstuk meeneemt op de avond zelf. Denk aan een derdehands Barbiepop, gebruikte en gekleurde ballonnen en slingers, luchthoorns, iets van gekleurd plastic, toeters en koebellen, walkmans en cassettebandjes met 80s tunes erop, stofzuigers en andere rommelmarkt troep. Kortom: als het maar sfeerverhogend is!

J.A.C.K.

Zaterdag 14 november 2009

Comedy Theater, Nes 110, Amsterdam

23.00 - 05.00

Voorverkoop: 12,50 euro

Deurverkoop: 12,50 euro

Dj’s: Neliz, Noeloe & Alberti

Muziekstijlen: house, disco, acid, techhouse, tribal house, classics, breakbeat

www.punkboy.nl/jack

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws