Club Home ADE 2009

Partyscene Redactie | 15 oktober 2009
headlines

Na mooie avonden met Little Mountain Recordings en Chris Liebing staan o.a. Dennis Ferrer, Argy, The Martinez Brothers en Goldfish nog voor je klaar in de meest intieme club op het ADE.

Vrijdag 23 oktober: Famous
Home ADE

Dit clubconcept staat sinds 2004 voor de beste progressive house sound van Amsterdam. Famous brengt een speciale editie met nationale en internationale sterren! Alda Events, organisator van Armin Only, Essence, Citymoves en medeorganisator van A Day at the Park organiseert een moddervette editie van Famous met Glenn Morrison (CAN), Jerome-Isma-Ae (DE), Matthew Dekay, Ravene Voluz (BRA) en Remy. www.aldaevents.nl voor meer info.

Zaterdagmorgen (05.00-12.00) 24 oktober: Click

Wil je vrijdagnacht nog niet stoppen om 05.00? Duik dan club Home in want dit wordt een vuige after van 05.00 tot 12.00 uur, georganiseerd door Click in samenwerking met Body Condition. Een secret ADE line up… maar je kunt je er wel wat bij voorstellen toch? Hier komt alles samen: bezoekers, artiesten, labelmanagers, dj’s en andere dance addicts. Dus laat je polsbandje thuis en neem je hoofdbandje mee en hou www.exprezz.info in de gaten!
Club Home ADE 2009
Zaterdagavond 24 oktober: Objektivity & Incredible House

De Objektivity crew en opperbaas Dennis Ferrer hebben een goeie ADE avond gehad in club Home in 2008, vandaar dat ze dit jaar terugkeren. De rij partypeeps stond tot de oude iT, en alle aanwezigen waren het erover eens: deze avond was legendarisch! Dennis Ferrer, oprichter van het Objektivity label en onlangs tot Best Deep House Artist 2009 gebombardeerd door Beatport, legt de lat nog wat hoger en neemt een dikke rij artiesten mee. Zoals Argy uit Duitsland, de befaamde Martinez Brothers (USA), en Hollandse helden als Rancido, Cleon Macnack, Risk Sound System, Leroy Styles, Melly Mel, Jethro Angkotta en host Lex Empress. Check www.powdeejays.com voor meer informatie.

Zondag 25 oktober: Goldfish Live (SA)

Dit Zuid-Afrikaanse duo zette afgelopen zomder strandclub Naturel op zijn kop, reden temeer dus om dat komende ADE nog eens over te doen maar dan in hartje Amsterdam. Goldfish is één van de residents van de Pacha op Ibiza en weten met hun live act de dansvloeren wereldwijd in vuur en vlam te zetten. Oorspronkelijk komen ze uit een klein dorpje in Afrika, maar al snel zijn ze uitgegroeid tot een van de meest geweldige elektronische acts van het moment. Ze staan regelmatig op te warmen voor wereldberoemde artiesten als Fatboy Slim, Audio Bullys, Paul van Dyk, Pete Tong en Stereo MC’s zijn onlangs uitgekozen tot beste live act van Zuid-Afrika. De deuren gaan om 21.00 open en 22.00 wordt er gestart! Surf naar www.youtube.com/goldfishlive en www.goldfishlive.com voor hun muziek!

Check voor meer informatie over deze ADE avonden www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws