Andre Galluzzi naar Haarlem

Partyscene Redactie | 2 oktober 2009
headlines

Na een knaller van een buitenrave in de Waarderpolder, is Voetzoekers terug binnen de muren van Club Stalker, en hoe!?! Vrijdag 16 oktober zal er een kneiter dikke special uit de grond worden gestampt met de Duitse Cocoon held Andre Galluzzi. Voor deze bijzondere special gaan de deuren al om 23.00 uur open zodat Galluzzi een vier uur durende set kan weggeven.

De uit Frankfurt afkomstige Galluzzi is al jaren een heuse techno/groove baas, die niet meer uit de internationale scene is weg te denken. Op 14 jarige leeftijd was Galluzzi al in het uitgaansleven te vinden en raakte hij geïnspireerd door het draaien der house platen. Dat dit zijn leven drastisch heeft veranderd en vele successen heeft gebracht is inmiddels wel duidelijk. Samen met Paul Brtschitsch startte hij het TAKSI label waar vele platen succesvol op zijn uitgebracht. De eerste plaat die de heren maakte voor het TAKSI label werd in 1995 gerealesed en direct door Sven Väth vol gesupport. Hierna volgde vele succesvolle releases en optredens van Andre Galluzzi wereldwijd.

Voetzoekers
Het is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven dat Galluzzi graag lange sets draait. Voetzoekers zal daarom al om 23.00 uur beginnen en de deuren van Stalker zullen dan ook wijd open staan voor alle techno/house liefhebbers die dit spektakel niet willen missen. De avond zal natuurlijk worden geopend door Minoz. Waar Minoz normaal degene is die de Voetzoekers edities aan het einde helemaal afbreekt, heeft hij nu de eer om voor deze grote man te openen, zodat die hierna zijn vier uur durende set kan pompen!

Om van deze editie één groot house spektakel te maken heeft Voetzoekers boven ook nog een verrassing in petto. Niemand minder dan resident Stevie Wonda en Miss Melera zullen de bovenzaal van Stalker onder handen nemen. Dat het ook in de bovenzaal kan uitlopen tot een dikke rave is wel uit het verleden gebleken.

Mail frank@partyscene.nl waarom jij één van de vrijkaarten moet winnen en maak kans op de 2x2 tickets.


www.clubstalker.nl

www.voetzoekers.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws