Wereldtop komt samen

Partyscene Redactie | 30 september 2009
headlines

Na de geslaagde lanceringen van de twee nieuwe avonden Bad (www.badmusic.nl) en Sunday Night (www.sunday-night.nl) in september verwacht Escape in oktober de grootste namen uit de wereldwijde dancescene. Niemand minder dan Paul van Dijk, Fedde le Grand, Chuckie, Armin van Buuren, Cosmic Gate en Chicane doen de grootste club in hartje Amsterdam aan. Want van woensdag 21 tot en met zondag 25 oktober kan je genieten van de crème de la crème qua dj’s en live acts, verspreid over verschillende avonden in alle zalen van het Escape complex. Labels, boekingsburo’s, organisaties en club events als Flamingo Nights, Bateria, Armada en Sneakerz Muzik strijken hier neer en staan allemaal voor één ding: kwaliteit, net als Escape. Veld6 en Partyscene hebben een film gemaakt waarin je ziet en hoort wat Escape de komende tijd in petto heeft:



Op www.escape.nl vind je het zeer uitgebreide en volledige Amsterdam Dance Event programma.

Naast Escape, Escape deLux en Escape Studio gaat het in oktober ook los in café restaurant De Kroon, waar je elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 23.00-03.00 kan genieten van de beste muziek en cocktails. De entree is gratis, check www.dekroon.nl voor alle updates en line ups. Ook in de Escape Lounge kan je terecht, want hier vindt je de events Fruits en Blended Colors. Toegankelijke en volwassen avonden met sexy, muzikale en zeer dansbare house in vele smaken, geuren en kleuren. Check www.capitaldanceevents.nl voor meer informatie en www.escape.nl voor de line ups en avonden in Escape Lounge, deLux en Studio. 

Voor Amsterdam’s best lopende clubavond Framebusters begint de maand op zaterdag 3 oktober met resident Raymundo die Marc Benjamin en Stefan K. uitnodigt. Raymundo is op stoom, zijn Framebusters anthem Framebusted krijgt een 2009 remix door Remaniax! Zijn nieuwste track heet Mixed Confusions en is een samenwerking met Phonic Funk. Op www.djraymundo.hyves.nl is deze net als Framebusted en andere tracks al in zijn player te checken. Sneakerz, Pleasure Island, Gigadance… waar heeft Marc Benjamin de laatste tijd niet gedraaid! Ook Framebusters zal aan zijn opzwepende sound moeten geloven. Stefan K. is resident bij de Belgische superclub Versuz (www.versuz.be) en zal Amsterdam laten horen waar hij goed in is! De aanstekelijke Miss Bunty verzorgt de vocalen, en Joshua Walter rockt de deLux met eclectic sounds deze avond.

Escape ADE 2009

Zaterdag 10 oktober staan Raymundo, Frederik Abas en Costar op de sax voor je klaar! Samen met mc Pryme rocken deze drie dj’s met hun ‘love for housemusic’ de Escape. Voor de muzikale afwisseling kan je Danney checken in deLux zaal. 

De week erop is er een dj duo van de partij. Raymundo nodigt op zaterdag 17 oktober Erik Roos en Thomas Helsloot uit, het duo beter bekend als Remaniax. Deze housejunks weten wel van wanten achter de decks! Ook upcoming talent Michael Mendoza laat zich horen, net als mc Dan Stezo die met z’n geweldige stem de sfeer nog wat tandjes zal opkrikken. GirlsLoveDJ’s enfant terrible Lars Vegas rockt de deLux zaal.

Zaterdag 24 oktober is het tijd voor het Amsterdam Dance Event. Framebusters is een samenwerking aangegaan met de Kings of Ace, en dat betekent een moddervette line up, met de volgende top artiesten: Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, Raymundo, Ricky Rivaro, Shermanology, Jaziah, Daniel Bovie & Roy Rox, Carita la Nina, Rehab, Hitmeister D, Tom de Neef en Pako & Frederik. Deze bizarre rij aan namen zegt genoeg, dit wordt een onvervalste knaller!

De maand wordt op 31 oktober afgesloten met Raymundo en Leroy Styles, die extra lange sets gaan weggeven. Mc Yanto doet de vocals en deLux wordt gehost door RubyWax.

De entree bedraagt 15,- op de normale zaterdagen. De tijden zijn 23.00-05.00 en op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Escape, foto's, muziek, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws