KitCatKlub, zaterdag 3 oktober

Partyscene Redactie | 30 september 2009
headlines

Houd je goed vast en zet je schrap voor een spiksplinternieuwe editie van KitCatKlub. Op zaterdag 3 oktober knallen kwajongens Onno & Victor Coral, Wouter de Moor, Florian Rath & Matthijs Groos, Ruben Jacobs en Stefano Richetta hun radicale decibellen de ruimte in om een feestje neer te zetten zoals dat alleen in Amsterdam en door Amsterdammers kan. De tent wordt afgebroken. Het is immers de laatste keer dat KitCatKlub de zaterdag in volle glorie zal vieren. Vanaf volgende maand gaat KitCatKlub de vrijdagnachten hard rocken. Daarover later meer. 
 
Eerst naar zaterdag 3 oktober. Een editie met een selectie van de meest sympathieke, 100% Amsterdamse plaatjesdraaiers en praatjesmakers. Victor Coral behoeft weinig introductie. De beste man zette eigenhandig hip uit je dak gaan op donderdag op het uitgaansmenu met een van de meest succesvolle clubavonden ooit, Rush. Dat hippe gebeuren heeft hij inmiddels achter zich gelaten. Tegenwoordig organiseert hij vuige feesten onder de veelzeggende naam Babylon in studio 80. Zijn sound is eigenwijs en sleazy geworden. Zijn charisma nog altijd even groots en meeslepend.
KCK
Hij staat op deze editie van KitCatKlub zij aan zij met zijn muzikale partner en goede vriend dj ONNO. Ook geen onbekende. Al helemaal niet voor de vroege vogeltjes onder jullie die nog stonden te trappelen op de beruchte Chemistry nachten begin deze eeuw. Samen vormen ze PresetOne. Een illuster duo dat zonder concessies het onderste uit de muzikale kan haalt met slechts 1 motto: `Ken jou het schelen?!´ Sleazy house, zuigende proggi-tunes, een fijn melodietje hier en daar en zonder kinderachtig te worden wat puike anthems, gecombineerd met veel stevig eigen werk. De charismatische nachtbraker en de tot in de puntjes vakbekwame quasi studionerd zorgen samen voor no-nonsense vuurwerk op de dansvloer. PresetOne. In de main room.

Naast deze heren schittert ook Wouter de Moor vertrouwd in de kelder van Home. Een resident om trots op zijn. Met zijn producties gaat hij sinds deze zomer als een komeet en onder het uitgaanspubliek is hij een van meest graag geziene jongens achter de deks. Het gaat door, het pompt, het pakt je vast en laat je niet meer los. Het geluid van Wouter de Woor. Het geluid van KitCatKlub.

Gangmaker, organisator en house pappa Stefano Richetta maakt het feestje daar beneden compleet. Richetta weet van wanten en zal de stemming erin houden met fijne en vooral dansbare house van toen en nu, overgoten met een eigenwijs KitCatKlub/Techno sausje. Heerlijk toch? 

Boven zijn les enfants terribles d´Amsterdam de baas. Nachtprinsjes Florian Rath & Matthijs Groos toveren alle attributen uit hun toverdoos tevoorschijn om het publiek te betoveren en mee te slepen naar een magische wereld. De wereld onder de sterrenhemel. Een muzikale speeltuin. Ze brengen electronische dansmuziek zoals alleen jonge honden dat kunnen. Fris, energiek, spontaan, nieuwsgierig en open. Ruben Jacobs is een nieuw gezicht op KitCatKlub. Hij stond aan de wieg van het inmiddels groot geworden en succesvolle Source Festival in Utrecht. Zijn geluid is een open benadering van house en deephouse. Subtiel en vernieuwend, flirtend met zowel techno als soul. 
 
Een KitCatKlub editie om trots te zijn. Amsterdams trots wel te verstaan. Gebracht door bekwame jonge honden en iets niet meer zo jonge honden, maar nog altijd puppies in het hart. Een verfrissend rijtje namen die in deze vorm bijelkaar gegarandeerd de drie verdiepingen van Home op zijn kopje zullen zetten. Alle betrokkenen zijn medeschuldig aan het organiseren van eigen, succesvolle, feesten vol gekkigheid. Zet ze samen op KitCatKlub en je hebt een meesterlijk partijtje. Zorg dat je erbij bent. 
 
In november verhuist KitCatKlub naar de losbandige (lees losgeslagen, uit de hand gelopen, enzovoorts) vrijdagavond. Vrijdag 6 november is de eerste editie. KitCatKlub blijft trouw aan verrassende grote namen, helden van Amsterdamse bodem en bewezen jong talent. KCK gaat het allemaal nog wat eigenwijzer brengen en uitbundiger uitpakken. Dat kan op de vrijdagavond. Meer ons kent ons Amsterdams publiek wat op vrijdag flink de bloemetjes buiten zet. Keep you posted.

 
Our House Your Home 

KitCatKlub zaterdag 3 oktober 
Main room: Victor Coral & ONNO / Presetone, Wouter de Moor, Stefano Richetta 
Play room: Florian Rath & Matthijs Groos, Ruben Jacobs 
Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam 
www.exprezz.info
www.clubhome.nl
http://kitcatklub.hyves.nl 


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws