Rekord3r drie jaar jong

Partyscene Redactie | 16 september 2009
headlines

Rekord3r keert weer terug op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein. Zaterdag 26 september viert het daar in de Westerunie haar 3 jarig bestaan. Net als de grote editie tijdens Hemelvaart wordt er weer verwacht dat er groots uitgepakt gaat worden met het thema World of Wonders.

Speciaal hiervoor zijn bijzondere gasten uitgenodigd. Zo staat de populairste live-act van dit moment genaamd Nôze uit Frankrijk op het programma en wordt de Roemeense house held Rhadoo ingevlogen naast Nederlandse helden als Lauhaus, Isis en Olene Kadar. Verwacht ook weer mooi decor, acts en vergeet de dresscode niet: verkleed je als een sprookjesverjaardag!
Rekorder
Na een zinderend zomerseizoen met vier gratis strandfeesten en een stage op het Generations of Love festival gaat Rekord3r weer terug naar binnen, met een laatste fantastische en uitverkochte hemelvaart editie in de Westerunie vers in het geheugen bij de bezoekers en de organisatie. Ook bij de aankomende editie op 26 september zal hier het thema World of Wonders weer duidelijk opvallen. Naast het feit dat Rekord3r alweer haar derde verjaardag viert, zijn een hoop ingrediënten al in huis om hier bij te willen zijn. De Westerunie zal met zijn drie zalen optimaal worden gebruikt waarbij de ruimtes wederom worden omgetoverd tot onder andere een Castles in the Sky, waar afgelopen edite een mega groot kasteel was opgebouwd, een ware House Circus vernoemd naar Nôze, de bijzondere live-act die daar zal optreden van het label Circus Company en de Terrace of the Moon, de derde zaal bijna geheel van glas waar je ook kunt loungen terwijl je naar buiten naar de maan kijkt. Voor de snoepkonten zullen er ook weer ijsjes, snoep en broodjes verkrijgbaar zijn de hele avond. Vergeet vooral niet samen met alle andere bezoekers deel uit te maken van de verjaardag en het thema; kom lekker verkleed!

De organisatie kijkt ook vooral uit naar de eerdergenoemde buitenlandse acts uit Roemenie en Frankrijk: Rhadoo en Nôze. Vooral Nôze is een opzienbarende en exclusieve act. Staat (evenals Rhadoo) maar weinig in Nederland maar is zeker de enige in haar soort. Verwacht twee gekke Fransmannen met een eigenwijs optreden in nette pakken waar aan het einde van het optreden qua kledingstukken maar weinig van over blijft. Muzikaal niet te plaatsen in een genre; maar wel elektronisch en uiterst vrolijk met humoristische teksten. Echt niet te missen.

Daarnaast ook de muzikaal bijzondere Rhadoo uit de stal van het Cadenza label van Luciano maar ook bekend van zijn eigen label Ar:pi:ar wat hij samen runt met andere grootheden Raresh en Pedro aka Petre Inspirescu. Housemuziek in de breedste zin van het woord maar precies de goede stijlen daar uitgesneden. Wil je alvast opwarmen voor deze twee acts, type ze in op Youtube en bewonder!

Kaarten voor Rekord3r World of Wonders 3 Years zijn in de voorverkoop op www.rekorder.nl, www.chemistry.nl en alle Primera shops voor 17,50 euro (let op: vorige Rekord3r events waren uitverkocht!). Na de avond in de Westerunie zal Rekord3r zich verplaatsen naar club Home waar er met de hele Rekord3r crew en extra artiesten nog tot in de vroege uurtjes worden doorgefeest.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws