Win een Greg van Bueren workshop

Partyscene Redactie | 16 september 2009
headlines

Housejunks.com geeft deze maand een workshop weg in de studio van Greg van Bueren. Greg is als helft van het duo Hardsoul, samen met zijn broer dj Roog, voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de populariteit van kwalitatieve house in Nederland. Naast zijn producties met Hardsoul is Greg ook steeds vaker headlining dj op grote events zoals Defected In The House, Super Sunday, Deepheat en Dance Valley.
Greg
Speciaal voor deze wedstrijd opent Greg van Bueren voor één keer de deuren van zijn studio om te laten zien, en vooral horen, hoe zijn nieuwste track Greg van Bueren - Waiting For U is ontstaan.

Greg over de studio workshop actie: ‘Ik nodig iedereen die het leuk vindt om een kijkje in de studio te nemen uit om mee te doen. Uit alle aanmeldingen zullen we twee mensen kiezen die een middagje kunnen komen kijken in de studio. Of je nou dj bent, producer of gewoon houseliefhebber, we bekijken alle inzendingen serieus en maken een keuze uit de leukste en meest originele aanmelding.’

Mail uiterlijk 30 september je Traxsource aankoopbewijs van Waiting For U én de reden waarom jij de studio workshop wil winnen naar gregvanbueren@housejunks.com. In oktober zullen de winnaars bekend worden gemaakt en met deze mensen zal een datum afgesproken worden.

Voor meer informatie check www.gregvanbueren.com 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws