Tiësto op Evolution, laatste keer in Nederland dit jaar

Partyscene Redactie | 10 september 2009
headlines

Op zaterdag 19 september 2009 vindt de eerste editie van Radio 538’s Evolution plaats in de TT- Hall in Assen.  Bijzonder aan dit event is dat het voorlopig de laatste set Tiësto in Nederland is. In 2009 treedt hij niet meer op in Nederland maar is hij alleen in het buitenland in de DJ booth te vinden.

tiestoTijs wordt op Evolution bijgestaan door onder meer Marco V, Chuckie en Markus Schulz. Deze laatste tekende recentelijk voor de officiële anthem van Evolution, genaamd “Do Your Dream”. Wellicht heb je ‘m op 538 al voorbij horen komen, want zijn nieuwe single wordt zeer regelmatig gedraaid. Gisteren (28 augustus) is de track officieel uitgebracht via ’t label Armada en de Evolution anthem is ook te downloaden via de site van 538.

Daarnaast heeft de organisatie besloten om ook twee aankomende talenten een podium te bieden tijdens Evolution. Zo staat Ummet Ozcan voor het eerst op een groot event. Ozcans laatste release “TimeWave Zero” op het label Spinnin’ Records  werd recentelijk opgepikt door o.a. Sander van Doorn, Armin van Buuren en uiteraard Tiësto. En nu dus zijn debuut op een groot event.

Ook de tweede “nieuwkomer” is afkomstig uit de Spinnin’ stal. Sied van Riel tekende recentelijk nog voor een aantal remixen van tracks van onder meer Armin van Buuren, Blank & Jones en Offer Nissim. Momenteel werkt de dj aan zijn eerste mixalbum, waarvan de release binnenkort gepland staat. Daarnaast heeft hij maandelijks een vast stek op Ibiza in Cream en draaide hij vorige maand samen met Tiësto nog in Polen. 

Kaarten voor dit event kosten € 39.50 (excl. reserveringskosten) en zijn via de website van Radio 538 te verkrijgen Naast de reguliere kaarten zijn er ook Deluxe-tickets te koop. Klik hier voor de kaartverkoop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws