Bad opent je weekend

Partyscene Redactie | 9 september 2009
headlines

BadAl geruime tijd waart er door het Amsterdamse een nieuwe gedaante rond. Op zoek naar actie, dorstig en verslaafd aan de nacht. Het is tijd dat we deze verloren ziel en onderkomen gaan bieden… En wel op elke donderdag van de week.

Aan het begin van het weekend wanneer de honger het grootst is en de lust om volledig los te gaan hoogtij viert, is er een nieuwe organisatie die een thuis biedt aan dit losgeslagen wezen. Is het duivels?! Is het slecht? Het is ‘BAD!’

Sinds 3 september iedere donderdag in Escape Venue een nieuwe avond waar alle ‘nightcrawlers’ hun ziel en zaligheid kunnen laten varen. Een avond zonder grenzen en hokjesgeest waarbij het beste met het nieuwste wordt gecombineerd.

Denk aan The Opposites, PartySquad, Billy the Klit, Hitmeister D en Hardwell gecombineerd op een wervelende avond met de creme de la creme van de Nu-Skool zoals K-Fresh, Nizzle, Guerilla Speakerz, Joshua Walter, Drunken Lion en nog veel, veel meer. Dit in combinatie met de dikste live acts, entertainment en visuals zorgen er voor dat de hoofdstad weer een donderdag avond krijgt om trots op te zijn.

Elke donderdag: BAD!

23:00 – 04:00 uur

Entree 10,-

Met korting 6,-

Escape Venue – Amsterdam

www.badmusic.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws