YourParty: This Is Amsterdam

Partyscene Redactie | 2 september 2009
headlines

Aanstaande zaterdag is Partyscene van de partij in de Paradiso Basement tijdens This Is Amsterdam met onder andere Sander Kleinenberg. Vandaag vertelt Jordi Kramp, event manager bij Sander Kleinenberg’s Little Mountain Productions waarom je This Is Amsterdam niet mag missen. Daarnaast vormt Jordi samen met Frits Klaver het duo ‘Love Girls’, bekend van releases en remixes op oa. Strom, Pacha Recordings en Little Mountain Recordings.

Welke track gaan we zeker horen de 5e?

Love Girls – Phofl (Lutzenkirchen Remix) Lutzenkirchen stuurde deze week zijn remix voor onze nieuwe track ‘Phofl’. Deze remix bevat een uitzonderlijk hoog party gehalte, dus die gaan we zeker uitproberen. Phofl komt overigens rond Oktober uit op James Nidecker’s Strom label.

Waarom moeten we zaterdag naar This Is Amsterdam komen? 

Omdat, ten eerste Sander Kleinenberg na de vele binnen- en buitenlandse festivals en z’n wekelijkse Pacha resident in de zomer weer ontzettend veel zin heeft om Amsterdam te laten zien wat echt feesten is. Ten tweede omdat Paradiso de mooiste venue van Nederland is, Damian Lazarus, 1 van ’s werelds meest ondergewaardeerde dj’s, Paradiso komt betoveren met z’n unieke stijl. Daarnaast hebben we ook nog de Little Mountain Rocks room die elke editie weer alle handen de lucht in krijgt. Ook de basement van Paradiso staat vol met opkomende Amsterdamse helden als The Heykids, Rubix en Homework (dat wordt zweten!) En tenslotte dat een bepaalde Britse ‘progressive grootheid’ hier ook uitgebreid z’n verjaardag komt vieren.

Staan er nog andere leuke evenementen of spannende dingen op je agenda voor de rest van het jaar?

Tijdens het Amsterdam Dance Event doen we 2 events.De eerste is op donderdag 22 Oktober in de Club Home met een groot aantal artiesten van het Little Mountain label. Hier zullen Frits en ik ook als Love Girls een optreden doen. De tweede is Sander Kleinenberg’s album showcase op zaterdag 24 Oktober in de Melkweg. Hier zal Sander voor de allereerste keer een aantal tracks van zijn aankomend debuutalbum laten horen.

Van Love Girls komen er binnenkort nieuwe remixes en releases uit op oa. Strom en Little Mountain Recordings en zullen we ons ook een tijdje opsluiten in de studio om nog meer Love Girls tracks de wereld in te slingeren.

Welke act of dj heb je zelf bewondering voor en waarom?

Dat zijn er erg veel, maar favorieten op elektronisch gebied zijn toch wel Trentemoller, Gui Boratto, Royksopp, Sascha Funke, Aeroplane, Style Of Eye en Vitalic.En natuurlijk de jongens van ons eigen label als Sander Kleinenberg, Rene Amesz, Dennis Ruyer, Muzikjunki, Patch Park, Fine Taste, James Nidecker etc.

Het afgelopen jaar lijkt het behoorlijk hard te zijn gegaan met je, wat zijn je hoogtepunten tot nu toe geweest voor je?

Elke This Is, of het nou in Amsterdam, Miami of in Londen is, is weer een hoogtepunt. We hebben altijd weer een geweldig publiek en alleen al om te zien dat het publiek geniet maakt toch elke keer weer je avond. Met Love Girls zijn we begin dit jaar begonnen en dan is het toch ook wel fijn om te zien dat de Love Girls releases wereldwijd zo goed aanslaan.

En heb je nog tips voor aankomende dj’s?

Probeer nooit iets of iemand na te doen en ga voor originaliteit.

Wat wil je verder nog kwijt?

Check zeker onze Love Girls myspace (www.myspace.com/djslovegirls) of volg me op Twitter (www.twitter.com/jordikramp).Voor meer informatie over This Is Amsterdam kun je onze agenda checken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws