Super You & Me vs Rokdam

Partyscene Redactie | 2 september 2009
headlines

Na de eerste succesvolle strand editie van Laidback Luke’s Super You&Me in samenwerking met Stealth Live! staat het volgende beach event van Super You&Me al weer voor de deur. Dit keer gaat Super You&Me de samenwerking aan met ROKDAM, het nieuwe event van The Partysquad, dat zondag 20 september voor het eerst gepresenteerd zal worden. Kortom twee top feesten voor de prijs van een. Daarnaast zijn er voor de snelle beslissers earlybird tickets beschikbaar gesteld!

Your browser may not support display of this image.Super You&Me

Dat Super You&Me ook op het strand van Bloemendaal helemaal los gaat is inmiddels bewezen! Het publiek werd 16 augustus verwend met een geweldige line-up en een weergaloze productie. 20 september zal dit niet anders zijn. Voor aankomende editie is wederom een top line-up samengesteld. Naast Super You&Me host Laidback Luke zijn Dada Life, Quintino, Joey Suki vs Apster, DJ Punish en Lorenzo Kurizu uitgenodigd om BLM9 wederom op zijn kop te zetten.
Super You and Me vs Rokdam
Voor Laidback Luke kan 2009 nu al niet meer stuk. Zijn track met de Swedish House Maffia ‘Leave the World Behind’ is de tot nu toe de meest gedownloade track op Beatport. Meer recentelijk heeft Laidback Luke MSTRKRFT ft. John Legend en Tiesto ft. SSS mogen remixen. Daarnaast is hij voor het eerst genomineerd voor ‘Best House DJ’ bij de prestigieuze DJ Awards. Dat hij zeker gezien mag worden als kanshebber zal hij 20 september nogmaals laten zien!

Dada Life (se) komt uit Zweden en bestaat uit twee heren die op het punt staan internationaal door te breken met hun aankomende debuut album. In het verleden maakten ze al furore met hun tracks ‘Big Time’, die gereleased werd op het label van Mylo, ‘Vote Yes’ en ‘the Great Fashionista waar Laidback Luke een knaller van een remix van heeft gemaakt. Deze tracks werden door o.a. de Crookers, David Guetta en Eric Prydz grijs gedraaid. Dada Life heeft een hekel aan genres, maar als je ze toch zou moeten omschrijven kom je al snel uit bij een combinatie van dikke electro, vunzige house met een vleugje fidget. De ultieme combinatie om BLM9 volledig kapot te rocken!

ROKDAM

Nadat The Partysquad met een aantal bevriende DJs vorig jaar Bloemendaal afbraken tijdens de closing party van Bloomingdale kon dit jaar een speciale happening op het strand niet uitblijven. 20 september vindt de geboorte plaats van het nieuwe label en tevens gelijknamige event van The Partysquad genaamd ROKDAM! Billy The Klit, Jim Aasgier en K-Fresh zijn door de boys uitgenodigd om dit heugelijke feit in BLM9 te vieren!  

The Partysquad heeft eigenlijk geen introductie nodig. Overal waar zij optreden is het een gekkenhuis. Hun meest recente release, Total Los II , staat vol frisse en verassende exclusives inclusief een samenwerking met Erykah Badu voor Dance 4 Life. Binnenkort kan men zich opmaken voor een nieuwe internationale release; een EP op Diplo's Mad Decent label! De Rokdam avond mag dan ook tevens een release viering van deze EP genaamd ‘Murderer’ worden genoemd. Tijdens WMC Miami begin dit jaar had The Partysquad al de eer te mogen draaien op het veelbesproken Mad Decent feest waar oa Switch, Lil Jon, Diplo en andere key figuren op de line-up stonden. 20 september zullen de boys laten zien dat ze met recht de bazen van de club zijn! 

Speciaal voor de snelle beslissers zijn er 300 earlybird tickets a 10 euro per stuk beschikbaar gesteld! Hierna zullen de tickets 12,50 kosten in de vvk en 15 aan de deur. 

Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende websites:

www.superyouandme.com

www.thepartysquad.com/events

www.blm9.nl

Daarnaast zijn er tickets verkrijgbaar bij alle filialen van Primera.

Bij slecht weer is het outdoor gedeelte volledig overdekt en afgeschermd, waardoor feesten bij BLM9 ondanks de zomerse locatie weersonafhankelijk zijn. Sinds de opening van het strandseizoen is de toiletcapaciteit voor zowel de dames als de heren bij BLM9 verdubbeld. Parkeergelegenheid is er volop aan de boulevard van Bloemendaal. Voor meer info check: www.blm9.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws