Andere tijden Good Life festival

Partyscene Redactie | 1 september 2009
headlines

Het Good Life festival, dat 6 september plaatsvindt, moet noodgedwongen de openingstijden aanpassen.

Het Good Life festival, dat zondag 6 september plaatsvindt in het openluchttheater De Goffert in Nijmegen, moet de openingstijden herzien. De organisatie voert als reden een slechte communicatie vanuit de Goffert aan. De vergunning is nu namelijk tot 23.00 toegekend,  waardoor er geen andere mogelijkheid is dan een uur eerder te stoppen dan in de planning lag. Als schrale troost begint het festival wel een uur eerder, namelijk om 13.00 uur. Houd daar dus rekening mee in je schema, als je het festival wil bezoeken. De organisatie betuigt haar spijt voor deze tegenslag, maar gaat er toch een fijne editie van maken zondag.

jimpster

Ook op deze tweede editie van Good Life weer de nodige house, minimal en techno met artiesten die de mussen van het dak zullen rocken. Muzikaal is er een kleine verassing in de vorm van een derde stage waar de helden van Boom-shaka-lak Soundsystem klaar staan met de vetste dub, reggae en andere relaxerende klanken. Van 13.00 tot 16.00 uur kun je een speciale festival brunch genieten. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 18 euro aan de poort. Hieronder nog even de volledige programmering.

Good Life stage:

Jimpster (Freerange)

Benny Rodrigues & Darko Esser

Nuno dos Santos & Pitto

Brent Roozendaal

Raoul Santos (live)

Alex Jansen

Life is Good stage:

Cosmic Force (live)

db (live)

Zuurkool met vette sju (live)

Apzolut (live)

David Vunk

Digital Scaramouch

Element: Destruction

Alejandro Ríos

King Pin

Er is ook nog een afterparty, alsof de maandag niet bestaat. Die vindt plaats in Waalhala, met de vaste Good Life dj’s. Kaarten zijn voor 5 euro te koop bij de ingang van het festival.

 

Surf ook naar www.goodlifefestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws