Word een dj!

Partyscene Redactie | 1 september 2009
headlines

Als je dj bent, dan ligt de hele wereld, inclusief vele groupies, aan je voeten.

Onlangs verscheen er op een nieuwssite een wel heel apart advies om je leven een nieuwe richting te geven. De site suggereerde dat werkeloze mensen of mensen die helemaal vast zitten in het leven, maar voor een carrière als dj moeten kiezen. Er werd de suggestie gewekt dat je niet alleen heel snel aan een hoog inkomen zit, maar dat er ook onbeperkte mogelijkheden zijn voor seksuele handelingen. Dat nog nooit eerder veel mensen daar aan gedacht hebben. “Alle dj’s zijn sexy,” zo staat in het artikel te lezen. “Het maakt niet uit of je een jongen bent die van meisjes houdt, een meisje dat van jongens houdt, een jongen die van jongens houdt of een meisje die het liefst een meisje heeft. Deejayen is waarschijnlijk een van de meest sexy beroepen.”

komt u maar

Het is natuurlijk maar waar je van houdt, want echt niet alle dj’s zijn sexy hoor. Maar het artikel gaat nog een stapje verder en zegt dat de groupies voor het oprapen liggen. “Alleen al een dj zijn, niet eens een goede, kan je een dj hoer bezorgen. Dj’s gebruiken vaak dj hoeren om hun zware platentassen te tillen.” Misschien is de schrijver er eentje van de oude stempel, want platentassen komen nou ook niet bepaald heel vaak nog voor. Daarnaast geeft het artikel nog wat redenen om dj te worden, onder meer dus de flinke vergoeding, maar ook veel gratis spullen, vip behandelingen en potentiële dj hoeren overal waar je maar komt.

“De Britse superster dj Paul Oakenfold schijnt rond de 7 miljoen euro per jaar te verdienen en er zijn genoeg dj’s die zo’n 50.000 euro voor een gig rekenen. Niet slecht voor het draaien van andermans muziek.” De schrijver vergeet daarbij voor het gemak natuurlijk dat de dj’s van tegenwoordig ook hun eigen muziek maken. Maar volgens het artikel is er geen groot verschil tussen de top dj’s en de amateur mp3 dj’s.

Ben jij een dj en herken jij je in dit verhaal? Of is het toch wat moeilijker dan ze zeggen? Laat het ons hieronder weten.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws