iT reunie en nieuwe club op plek iT

Partyscene Redactie | 28 augustus 2009
headlines

Op vrijdag 4 september komt een legende weer voor één nacht tot leven, dan vindt in de Panama te Amsterdam namelijk de officiële iT reunion plaats. De iT gold als één van de hotste, meest vooruitstrevende én legendarische clubs ter wereld, een plek waar mensen letterlijk vanuit de hele wereld speciaal naar toe kwamen, van Amerika tot Rusland en van Azië tot Australië, om een weekendje te feesten op een plek ook waar alles kon en mocht en niets hoefde!

  

Omdat nostalgie natuurlijk altijd leuk is en er nog steeds hele generatie 20tigers, 30tigers én zelfs 40tigers zijn die van mening zijn dat dit qua gekkigheid en sfeer toch wel dé ultieme periode in hun uitgaanscarrière was en er stiekem af en toe nog wel is naar terug verlangen, hebben dj Jean (10 jaar resident dj van club iT) en Panama handen in één geslagen en besloten om (voorlopig) voor één keer een vleugje van deze magie weer op te rakelen met een heuse reunion party. Dj’s als Marcello en Brian S. zijn ook van de partij, net als de candygirls en sexy dancers. In de Studio, voor deze gelegenheid speciaal omgedoopt tot Mashouse Nu Skool area , draaien o.a. Quintin, Nicky Romero en Jean.

Wil je één van de kaarten hiervoor winnen, klik hier!Op de plek van de oude iT, aan de Amstelstraat in Amsterdam, wordt overigens begin 2010 een nieuwe club geopend, door o.a. Sander Groet (o.a. ex- ID&T, Le Dimanche, La Fete). Onder de grond zal een nieuwe hotspot ontstaan, waarbij op een brede doelgroep gedoeld wordt. Men mikt op bezoekers van ‘Studio 80 tot Jimmy Woo.’ De voorbereidingen zijn in volle gang, hou Partyscene in de gaten voor updates.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws