Nieuwe programmering Monza

Partyscene Redactie | 20 augustus 2009
headlines

Club Monza in Utrecht maakt de nieuwe programmering voor na de zomer bekend.

Zo aan het eind van de zomerperiode, staat het clubseizoen weer voor de deur. Van de festivals gaan we weer de clubs in. Veel clubs wagen zich dan aan een nieuwe programmering, zoals de Utrechtse club Monza. De club, onlangs nog verkozen tot beste club van Midden-Nederland bij de Nightlife awards, is helemaal verbouwd en heeft er gelijk een nieuw programma tegenaan gegooid. Monza wil met meer komen dan alleen dj’s en house music en presenteert met een nieuwe programmering meer intimiteit en diversiteit.   

monza

De donderdagavond zal in het teken blijven staan van de studentenavond van de stad tijdens Dierentuin. De vrijdagavond is nieuw, met een intieme sfeer, muziek die varieert van een volwassen mix van stijlvolle jonge en oude muziek. Van James Brown tot Michael Jackson en van de Black Eyed Peas tot soulfull house, alles komt voorbij in een heerlijke mix. Roog opent deze vrijdagavond op vrijdag 4 september met een oude warme soulvolle set, waar je gratis naar toe kunt. Op de zaterdag kun je verschillende events verwachten.

De eerste zaterdag van de maand zal in het teken van de 80’s & 90’s staan. De tweede zaterdag van de maand zal een wisselende clubavond worden voor houseliefhebbend Nederland. Feesten als Shake & Pop en Defected in the House zullen dan plaats vinden. De derde zaterdag van de maand zal de vaste avond worden voor de beste latin house tijdens Latin Lovers. De laatste zaterdag van de maand staat in het teken van Het Foute Feest. Elke laatste zondag van de maand, zal het vertrouwde Super Sunday plaatsvinden. 

Meer informatie vind je op www.clubmonza.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws