Diesel zoekt talent

Partyscene Redactie | 20 augustus 2009
headlines

Diesel:U:Music zoekt nieuw talent om mee te doen met The Greatest Rock ’n Rave Circus on Tour.

rock n raveDiesel:U:Music zoekt en promoot jong talent sinds 2001. Sinds vorig jaar is het concept veranderd en is Diesel:U:Music een online community geworden, die het hele jaar door een platform biedt aan opkomende muziektalenten. Regelmatig worden nieuwe talenten opgepikt, om mee te doen met evenementen en tours. Winnaars van eerdere edities zijn artiesten als Mylo, Diplo, Cool Kids, The Glimmers, Princeton en DJ Yoda. En nu gaat de organisatie opnieuw op zoek naar talent, om mee te laten doen aan het Rock ’n Rave Circus. Dat is weer een initiatief van dj Joost van Bellen, die het ook belangrijk vindt om jonge artiesten en opkomend talent een podium te geven.   

Van Bellen doet dat al met zijn eigen avond Rauw en gaat dat nu dus ook doen met zijn nieuwe concept. Amsterdam trapt op 9 oktober af met de tour en is tevens hekkensluiter met een feest tijdens Oud & Nieuw. Daarnaast stopt het Rock ’n Rave Circus ook in Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Eindhoven, Leiden, Hengelo en Brussel – negen stops in totaal. Naast Van Bellen zelf doen onder meer DJ Wannabe A Star, Boemklatsch, Aux Raus, Million Dollar Kids en Monsieur Plastique mee. Maar ook jij kunt meedoen. Op 11 september, tijdens Rauw in de Amsterdamse Melkweg, treden in de oude zaal muziektalenten - geselecteerd uit de pool van Diesel:U:Music - op en de winnaar, gekozen door een deskundige jury, toert mee met het Rock 'n Rave Circus.

Ben jij een vette dj, producer of performer? Schrijf je dan nu in bij Diesel:U:Music via www.dieselumusic.com en maak kans om op te treden in de Melkweg, op 11 september en daarna mee te toeren met het circus. Aanleiding van het hele circus is het feit dat Joost van Bellen dit jaar 25 jaar in het dj vak zit. Het Rock 'n Rave Circus is meer dan een feest; rock opera meets 18e eeuws circus, met acts en entertainment, maar dan wel terwijl er keihard gefeest wordt.

Meer info dus op www.dieselumusic.com.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws