Hi-Fidelity & Moustache

Partyscene Redactie | 19 augustus 2009
headlines

Hi-Fidelity & Moustache vindt op zaterdag 22 augustus in club Home te Amsterdam plaats, met artiesten als Arjuna Schiks (live), E-Contact (live) Dauphin, Johan Bogers, Thomas Robson en Lone Striker. 

Zaterdag 22 augustus a.s. zullen de liefhebbers van de Hi-Fi underground sound weer aan hun trekken komen in club Home. De eerste editie van 11 april dit jaar o.a. met Sandrien en Stefano Richetta was een mooie start van deze regelmatig terugkerende clubavond voor echte muziekfreaks. 
Hi Fi
Underground Productions heeft voor deze Hi-Fidelity niemand minder dan Arjuna Schiks weten te strikken die onlangs nog landelijk op de cover van het NL-magazine stond. Arjuna Schiks timmert hard aan de weg met releases op labels zoals All is One Records, Traum, Trapez en Team Records. Grote festivals als Dance Valley, Welcome To The Future en Loveland festival hebben dit jaar al van zijn unieke live sound kunnen genieten en Mystery Land komt er nog aan. Naast deze topper van wereldformaat heeft de Lone Striker tijd gevonden om je te komen trakteren op een dikke tech-house set. Lone Striker is de grote man achter de succesvolle Rebellion feesten in Studio 80. Naast deze twee muzikale grootheden zullen residents Thomas Robson, John Joseph en Dauphin de kop en staart van de avond voor hun rekening nemen. 

Verwacht een knallende muzikale avond in de Basement van Home met warme funky Detroit Techno gecombineerd met groovy minimal house, tech-house en minimal techno. Kortom: Hi-Fidelity! Maar er is meer…

Want Moustache neemt deze avond de invulling van de bovenzaal voor zijn rekening. Verwacht de diepere en underground kant van de hedendaagse housemuziek. Headliner deze avond is E-contact: www.myspace.com/econtact. Samen met Daniel Sanchez, bekend van zijn BlaBla feesten in studio 80, vormt hij het duo Gimikk dat onlangs hun debuutalbum uitbracht op 2000 and One's platenlabel Remote area. Afgelopen tijd waren ze samen al aan het werk te zien op o.a. het Awakenings festival, Welcome To The Future festival en in Sven Väth's Cocoon club en samen runnen zij ook het platenlabel Cirkel, waarop ze dub en deephouse onder de aandacht brengen: www.myspace.com/cirkelmusic Deze avond zal E-contact je verrassen met een energieke, pure liveset.

E-contact zal deze avond muzikaal worden bijgestaan door Side Issue en Johan Bogers; beiden afkomstig uit Breda. Side Issue was afgelopen jaar o.a. te horen op Voltt, BlaBla en Planet Rose en stond in de halve finale van de Grote prijs van Nederland. Johan Bogers was onlangs nog te bewonderen op de 14e editie van Extrema Outdoor en zal het deze avond voor ons nog eens dunnetjes over doen! Kortom: Moustache: dat zit wel snor!

Hi-Fidelity vs Moustache

Zaterdag 22 augustus 2009

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

23.00 – 05.00

Muziekstijlen: house, minimal, techhouse, techno

Minimumleeftijd: 18

www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws