Boys Noize op Fabulous 2009

Partyscene Redactie | 18 augustus 2009
headlines

Op 28 november vindt de nieuwe editie van Fabulous plaats. Boys Noize is de eerste naam.

Op zaterdag 28 november slaan Extrema en Art of Dance opnieuw de handen ineen voor Fabulous. Alweer de derde editie, die opnieuw plaats gaat vinden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Een speciaal optreden van Boys Noize is inmiddels bevestigd. De Duitse dj en producer doet met zijn Power Worldtour ons land aan voor dit event. Maar er zullen nog veel meer grote namen volgen, eveneens natuurlijk als de complete line-up. We houden je daar natuurlijk van op de hoogte. Fabulous heeft weer meerdere area's ramvol met techno, clubhouse, electro, het nieuwste op het gebied van trance en met veel nationale en internationale acts. Het feest begint om 22.00 uur en gaat door tot 07.00 uur.

Fabulous

Ook dit jaar is Fabulous weer op en top chique en waan je je een vip. Exclusieve drankjes, veel hospitality en extra luxe service. Ook zullen er binnenkort VIP-arrangementen verkrijgbaar zijn. Op 28 november creëert de organisatie een plek waar je het dagelijkse leven kunt vergeten en waarin iedereen Fabulous kan zijn, vol spannende ontmoetingen. Zie én word gezien. Laat je meeslepen en stap dus jouw Fabulous side of life binnen. Voor de vroege beslissers is er ook dit jaar weer de Fabulous Lucky Bird Ticket. De eerste 1000 ticketkopers krijgen een gratis sleutelhanger waarmee je meteen de Lucky-sleutel in handen hebt die je toegang biedt tot het Lucky VIP Deck met een exclusieve bar, chill lounge en een prachtig uitzicht op de optredens van de artiesten. Deze actie is afgelopen zaterdag, 15 augustus, van start gegaan. Ben er dus snel bij. Gewone kaarten kosten 43,50 euro ex fee in de voorverkoop.

Het zal je niet ontgaan zijn: het jaarthema van Extrema in 2009 is 'GIVE'. Vandaar dat de organisatie samen met Art of Dance heeft besloten €1,- per verkochte ticket te schenken aan dance4life. Dance4life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Care for life? Give for life!

Check ook www.fabulousworld.eu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws