Op maat gemaakte oordoppen met Electronation

Partyscene Redactie | 12 augustus 2009
headlines

Voor de vierde maal organiseert Electronation in samenwerking met Filterz een middag en een avond waar je op maat gemaakte oordoppen kunt laten maken, zodat je vrij van gehoorschade van het festivalseizoen kunt genieten.

Als je regelmatig festivals, clubs, concerten of (dance)evenementen bezoekt is het een bekend probleem; een piep of een ruis in je oren als je ’s nachts thuiskomt. Als die piep de volgende dag weg is, geen probleem. Het gebeurt echter bij steeds meer dj's, vj's, barpersoneel, stagemanagers, artistmanagers & bookers, en frequente clubbers dat die piep niet meer weggaat. Je lijdt dan aan tinnitus ook wel oorsuizen: alle klachten waarbij patiënten aangeven dat zij fluiten, zoemen, gesis, brommen of een ander geluid horen, zonder dat dit daadwerkelijk buiten het hoofd aanwezig is, wordt oorsuizen genoemd, is niet te genezen.

filterz

Andere veel voorkomende aandoeningen door te veel te hard geluid zijn: lawaaidoofheid (doofheid door lawaai) en hyperaccusie: overgevoeligheid voor geluid, hierdoor zijn geluiden op normaal niveau zeer pijnlijk aan het gehoor.

Electronation organiseert wegens groot succes voor de vierde maal een middag en avond waar je tegen een geweldige prijs je eigen op maat gemaakte oordoppen kan laten maken, wat midden in het Festival seizoen geen overbodige luxe is.  Dit kost je maar 100 Euro (alleen contant betalen!) in plaats van 139 Euro.

Woensdag 19 Augustus tussen 16:00 en 19:00 kan je dit laten doen bij de Sugar Factory op Lijnbaansgracht 238 in Amsterdam. Mail even naarnoise@electronation.nl en meld je aan.

Meer info vind je op www.filterz.net en www.electronation.nl 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws