Factory010

Partyscene Redactie | 11 augustus 2009
headlines

Factory010 is een nieuwe club in Rotterdam, op de 10e verdieping van de Maassilo.

Rotterdam is vanaf september een locatie rijker waar je op de zaterdagavond wekelijks kunt gaan stappen: Factory010, op de 10e verdieping van de Maassilo. Een locatie voor 1000 personen met een moderne industriële uitstraling. Als je via de liften op de 10e verdieping aankomt, heb je een prachtig uitzicht over Rotterdam. Qua faciliteiten lijkt het zelfs bijna een festival, want de club heeft lockerboxen, ruime toiletten, gratis parkeergelegenheid en optimaal bereik met het openbaar vervoer. De begane grond van de Maassilo kennen veel mensen waarschijnlijk al, van concepten als Awakenings, Beatloverz en Cocoon en vroeger ook van de Now&Wow. De hele maand september is het kick-off maand, met allerlei nieuwe concepten, die maandelijks terug zullen keren.

Factory010

Off The Wall (kick-off zaterdag 5 september)
Waar je gewend bent dat er cd's gemixt worden, zullen op deze avond ook videoclips gemixt worden, door het duo Off The Wall. Maar ook Woei Soundsystem, The Freshest Kidz en MC Grappenmaker zullen aan de hand van Hitmeister D, Rotterdam maandelijks op hun kop zetten.

Penthouse (kick-off zaterdag 12 september)
Op de 2e zaterdag van de maand is er Penthouse, met dj's als Sunnery James & Ryan Marciano, Stefan Vilijn & Dominggos, Nour Casablanca en Chris Rox. Stylish dansen zeg maar.

Whatever... (kick-off zaterdag 19 september)
Iedere 3e zaterdag van de maand biedt ruimte voor een eclectisch concept, genaamd Whatever... Deze avond wordt muzikaal en creatief gedragen door The Partysquad en Jeremaine S. Verwacht gedurende deze avond meer onaangekondigde exclusives, releases, surprise performances en classy entertainment. Het team wordt compleet gemaakt door de eclectische pionier van de Maasstad, Civil en nieuwkomer Mariek Fanatiek.

Thisisit. (kick-off zaterdag 26 september)
Elke laatste zaterdag van de maand is er Thisisit, met Benny Rodrigues, Lacroix, Leroy Styles en Els & Rian. De entertainment en het styling gedeelte zal in handen zijn van Machiel Visser.

Factory010 zal iedere zaterdag van 23.00 tot 06.00 uur geopend zijn. Voor alle avonden kun je online op de site van de club kaarten kopen voor 10 euro per stuk. De entree aan de deur bedraagt voor alle avonden 15 euro.

Check ook www.factory010.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws