Woensdagavond hang-out

Partyscene Redactie | 11 augustus 2009
headlines

Jesse Voorn en Wessel van Eeden (dance4life) beginnen een wekelijkse woensdagavond.

Code 21Alleen stappen in het weekend is zo 2008. Stappen op woensdagavond gaat het helemaal worden. En wel vanaf woensdag 12 augustus, morgen dus. Wessel van Eeden van dance4life en dj/producer Jesse Voorn gaan in samenwerking met Code 21 wekelijks iets nieuws doen, op de woensdagavond. Een van de redenen is dat er op dit moment zoveel goede muziek uitkomt, dat de twee vinden dat je het moet horen.

Vandaar dus een wekelijkse hang-out in Code 21, een hippe bar in de Regulierdwarsstraat in Amsterdam. Geen gedoe met entree, gastenlijsten of wat dan ook, gewoon veel goede muziek, van house tot techno en van minimal tot nog meer house, en lekkere drankjes. Jesse Voorn zal er iedere week een dikke dj-set doen en wie weet komen ook nog andere dj's langs. Het begint om 19.00 uur en het gaat door tot een uur of 24.00. Lig je ook weer netjes op tijd in je bed, maar heb je wel een leuke avond gehad. Hang dus niet meer op de bank op woensdagavond, maar kom gezellig hangen in Code 21.

Ben je dj, kun je een fijne set draaien en weet je vrienden op de been te brengen om je te supporten, dan kun je je aanmelden om een uur te draaien. Stuur een mailtje en een recente mix naar jesse.voorn@gmail.com en wie weet sta jij binnenkort in Code 21.

Check ook www.myspace.com/jessevoorn en www.code-21.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws