Steam Beach met Andre Galuzzi

Partyscene Redactie | 8 augustus 2009
headlines

Steam Beach is terug van weggeweest. In samenwerking met Vier en Ruis zal strandclub De Karavaan op zijn kop worden gezet. Speciale gast is Andre Galuzzi, die een extra lange set zal draaien.


Steam Beach was dé verrassing van het strandseizoen van 2007. In Op 20 mei van dat jaar was het eerste feest in Whoosah met Guido Schneider Live een groot succes dat naar meer vroeg.


Overweldigend

Dat vervolg kwam er dan ook in 2008; op 11 mei bleek de opening van het tweede seizoen Steam in een geheel verbouwde Whoosah zo onverwacht overweldigend dat het strand volstond met drieduizend dansende mensen. De strandtent kon door de enorme aanloop het aantal mensen niet meer aan en door de enorme overlast voor omwonenden raakte Whoosah bijna haar vergunning kwijt.


De edities daarna waren konden dat feest niet meer evenaren, terwijl de verwachtingen nog steeds zo hoog lagen. Door een vervelend conflict met Whoosah werd Steam Beach dakloos, om het seizoen voor de allerlaatste keer onverdiend rustig af te sluiten in Strandclub Naturel.


De Karavaan

Maar dat was toen. Zondag kun je in Strandclub De Karavaan terecht voor een nieuw begin van Steam Beach, met een line-up waar je u tegen zegt. Zeventien uur lang kun je dansen op dj’s als Tom Noah, Thijs Leenders, Sander May, Ille Bitch en natuurlijk de headliners: Lauhaus en Andre Galuzzi.


Steam Beach met Andre Galuzzi


Lauhaus zal een drie uur lange set draaien, Andre Galuzzi, die gelukkig weer helemaal hersteld is van zijn auto-ongeluk, een set van vier uur. Het belooft wellicht wel weer even legendarisch te worden als vorig jaar en bij regen kun je overdekt dansen. Tot slot misschien wel het beste nieuws: de entree is nog steeds helemaal gratis!


Partyscene zet de line-up met time table voor je op een rij:

12:00 - 14:30: Thijs Leenders

14:30 - 16:00: El Mundo & Satori

16:00 - 18:00:  Sander May

16:00 - 18:00:  Tom Noah

18:00 - 21:00:  Lauhaus

21:00 - 23:00:  Ille Bitch

21:00 - 23:00:  Unders

23:00 - 01:00:  Sander Baan

01:00 - 05:00: André Galluzzi

Stem Beach, Strandclub De Karavaan, Zwarte pad, Scheveningen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws