Bootfeestjes zijn hot

Partyscene Redactie | 7 augustus 2009
headlines

Cruise & Dance, de Loveland festival cruise, en nu Boot27 en ‘Geen nood, wij hebben de boot.’
Boat babes
Na de successen van de stages op Voltt en Source Festival hebben de muzikale mannen van Bar27 tussen alle festivals door een zondagje weten te bemachtigen op de Blue Boat. Op zondag 9 augustus zal in Amsterdam een exclusieve en zomerse Bar27 editie plaatsvinden onder het maritieme equivalent: Boot27!

Bij Pier 14 (achter Centraal Station) kun je opstappen vanaf 11.00 uur en daar wordt om 17.00 uur weer aangelegd. Kaarten kosten 13,50 euro en zijn te verkrijgen bij www.easyticket.nl.

Boot27

Zondag 9 augustus

Pier 14 achter CS

11.00 – 17.00

VVK 13,50 euro

www.easyticket.nl

www.bar27.nl

Ook de week erop kan je weer het IJ op, ook bij Pier 14 achter CS. Zondagmiddag om stipt 14.00 wordt de loopplank uitgelegd en is het mogelijk om op vertoon van je ticket aan boord te stappen van deze ‘house-schuit’. Natuurlijk wordt er uitgegaan van een stralende zon en een zomers briesje, maar ook bij alles wat buiten deze verwachtingen valt gaat het feest gewoon door! Want buiten het gedeeltelijk overdekte bovendek is het benedendek omgeven door grote ramen, waardoor het schippersgevoel je zelfs binnen bekruipt. De Engelse disco/house koningen Trus’me & Linkwood, Dekmantel’s Casper Tielrooij en Jan van Kampen, Aron Friedman en Esther Duijn uit de Soulrock stal en Barkers haar frisse dj duo’s Sven & Tettero en Florian Rath & Matthijs Groos verzorgen de tunes.

Geen nood, wij hebben de boot

Zondag 16 Augustus

Pier 14 achter CS

14.00 – 22.00

Tickets op www.paylogic.nl

De afterparty is bij Studio 80, Rembrandtplein 17, Amsterdam met o.a. Trus’me, Linkwood, Marc August, Shirazi LIVE, Casper Tielrooij, Bart van Rijn en Fabio.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws