Hernan naar Paradiso

Partyscene Redactie | 29 juli 2009
headlines

Hernan CattaneoHij stond onlangs op Dance Valley, mixte de Renaissance: The Masters Series Vol. 13 en staat 19 september in Paradiso: Hernan Cattaneo.

Hernan Cattaneo is geboren in Buenos Aires, Argentinië en is niet heel erg vaak in ons kikkerlandje. De progressive kenners weten dat dit een dj is die weet hoe je een set moet opbouwen.

Hij debuteerde op 15 augustus 2003 in Nederland tijdens Earth in de Melkweg. De destijds nog vrij onbekende dj zou kort daarna een Renaissance cd mixen waarmee hij wereldfaam vergaarde. Ondertussen zijn we 6 jaar verder, is Hernan Cattaneo een internationale grootheid geworden en reist hij de hele wereld over. Het heeft daarom even geduurd voordat het mogelijk was om hem weer in een Amsterdamse club te krijgen maar nu is het dan zover. Juist in clubs als Paradiso komt hij goed tot zijn recht met een lange 3 uurs set. Earth oprichter dj Per zal de avond openen.

In de tweede zaal staan Makcim, Reiss en Tom Ruijg. Daarnaast visuals door het Schwung Collectief, toffe decoratie, entertainment uit handen van Benchellal en Cherry on Top, een kelder met sportactiviteiten door Boulderdash. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 19,50 (inclusief lidmaatschap) bij TicketService en via Paylogic. Check voor meer informatie www.hernancattaneo.com en www.earth-link.nl



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws