Shape maakt in augustus je weekend compleet!

Partyscene Redactie | 31 juli 2009
headlines

Shape is dé wekelijkse party om op zondagavond je weekend in stijl af te sluiten. En dit alles in de bekendste club van ons land: Escape.
Shape @ Escape
Deze feestelijke weekafsluiting is extra voordelig voor studenten, want op vertoning van je studentenkaart of OV jaarkaart heb je namelijk gratis entree. Zo kan je in deze woelige tijden van kredietcrisis, uitbrekende Mexicaanse griep, dalende beurskoersen, tekort aan studie financiering, hoge huren en omvallende IJslandse banken toch nog even alle ellende vergeten door keihard te dansen, te juichen en te springen op de dansvloer van Escape! Dit dankzij de opzwepende beats van de volgende dj’s:

Zondag 2 augustus: Born To Funk (Purple Music / Soulfuric Trax) en Frederik Abas                                        

Zondag 9 augustus: Chris Rox en Frederik Abas
Zondag 16 augustus: DJ Jean en Frederik Abas

Zondag 23 augustus: Raymundo en Frederik Abas 

Zondag 30 augustus: Start van de nieuwe clubavond Sunday, line up nog niet bekend

Frederik Abas

Wekelijkse resident Frederik Abas is op dit moment voornamelijk druk met draaien. Hij stond onlangs nog op Dane Valley, waarvan een video is gemaakt:



Binnenkort draait hij op Loveland festival en ook in de studio is hij druk bezig: in september brengt hij zijn eerste eigen plaat uit! Wat maakt Shape voor hem tot een bijzondere avond? “Shape staat voor een week afsluiten zoals positieve mensen in het leven dat behoren te doen! Mensen die een top weekend hebben gehad krijgen nog één avond de kans het weekend nog beter af te sluiten. Mensen die niet uit konden gaan om welke reden dan ook, krijgen alsnog de kans het weekend goed af te sluiten!” Hou hem in de gaten op www.frederikabas.hyves.nl

S.H.A.P.E.

Shape is dé frisse en zwoele zondagse clubavond voor alle Shiny HAppy PEople. Dankzij de komst van de dikke line ups zorgt Shape wekelijks voor nóg meer partysfeer en muzikale feestperikelen. Wekelijks gaat het dak eraf, en steeds meer clubbers ontdekken de voordelen van feesten op zondag, wanneer alleen de echte party die hards hun bank thuis verlaten en nog één maal laten zien waarom het weekend goed afgesloten moet worden! 

Mocht je dus student zijn, dan heb je mazzel in deze heuse kredietcrisistijd. Weinig centen te makken, maar je wil toch nog even knallend je weekend afsluiten? Wapper met je OV jaarkaart of studentenpas bij de kassa van Escape Venue, en je hebt zowaar gratis entree bij Shape! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. Kom met je vrienden, je vriend(in), of je gehele studentenhuis of club, en feest alsof er geen morgen is! Keihard los, zoals het een echte student betaamt dus. 

Shape

Elke zondag @ Escape

Rembrandtplein 11

1017 CT Amsterdam

23.00 - 04.00

Entree 15,- / gratis op vertoon van OV/studentenpas

www.shapeatescape.hyves.nl 

Meer informatie over Shape en foto's, muziek, video’s en meer vind je op de website van Escape: www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws