Mix van de week: Steven Brusse

Partyscene Redactie | 10 juli 2009
headlines

Mix van de Week

Ben je dj, maar kom je niet veel verder dan het weinige publiek op je slaapkamer? Heb je eigen producties en wil je die delen met een groter publiek dan je familie en vrienden? Kortom is het tijd dat iedereen jouw mix- en produceertalent kan checken?

Mail dan info@partyscene.nl de link naar jouw mix op download sites als www.zshare.net, www.megaupload.com, www.sendspace.com, www.send2deliver.com of www.yousendit.com met daarbij een foto, tracklist en korte omschrijving van jezelf (waar heb je gedraaid, wat is je stijl, etc). Dan maakt de Partyscene redactie een selectie van de ingezonden mixes en wie weet ben je deze week al met je Mix van de Week online!

Deze week is Steven Brusse aan de beurt. Hij draait zo’n 10 jaar nu en zijn stijl is het beste te omschrijving als groovy techhouse. Tot nu toe heeft Steven op feesten gedraaid in de regio Den Haag/Rotterdam, en vorig jaar draaide hij voor het eerst in de Catwalk op uitnodiging van Warren Fellow. Binnenkort verwacht Steven daar nog eens te mogen draaien.

Hieronder de tracklist van zijn set die hier te downloaden is:

1. 2000 and One - Brunin Dub

2. Boris Werner - Feel good

3. Boris Werner & Lauhaus - Revenge of the nerds

4. Nick Curly - Stuntman

5. Shlomi Aber - Namgo

6. ME - F.I.R.

7. Lauhaus - Hamka

8. Hermandez - Gold Coast (Lauhaus remix)

9. Visti, Meyland - Yes Maam (Trentemoller remix)

10. Tonecast - Flying Cabs (Remy remix)

11. Roland Klinkenberg - Defrosted

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws