DC10 held Alejandro Vivanco in Amsterdam

Partyscene Redactie | 10 juli 2009
headlines

Guerilla tactieken of gewoon een goed excuus om op het laatste moment nog een mooi rebels feestje te geven zo in het festival seizoen. Dance Valley zal bijvoorbeeld zaterdagmiddag wederom plaatsvinden in Spaarnwoude en in de nacht kan Amsterdam weer een horde festival bezoekers verwachtten die allen hun laatste energie willen wegdansen op één van de talrijke officiële en onofficiële afters van langslopende festival dat ons land rijk is. Nu wil het toeval dat Sound Architecture deze zaterdagnacht hun binnenhuis geluidsarchitecten loslaten in de Amsterdamse club Home aan de Wagenstraat naast de Amstel…
Guerilla
Alejandro Vivanco is één van die architecten uit de stal van het Sound Architecture label waarop deze week de “Various Architect EP” uitkomt met daarop een bijdrage van de Chileense producer die al eerder producties had op bekende labels als Candenza Records en Dumb Unit. Ayahuesca Sky is dan ook een diepe en fijne trippy opbouwende track die op geen enkele dansvloer misstaat. Ook maakte Alejandro Vivanco een remix voor Soares & Unders hun “Arabisch” track die ook op Sound Architecture Records zal verschijnen na de zomer. Vandaar dat Unders bekend van zijn optredens op Circo Loco, Cocoon en Karotte’s Kitchen ook van de partij is aankomende zaterdag.

Uit België importeert de organisatie met liefde de meest kleurrijke en plezantste deejay die Vlaanderen rijk is, namelijk DJ Prinz. Naast zijn Push It residentie in Cafe d’Anvers is Prinz ook een graag geziene gast in Nederland en zal hij ook op Dance Valley te horen en te zien zijn eerder die dag.

Sound Architecture’s labeleigenaar, producer en resident dj Joachim is ook van de partij en zal zijn unieke sound ten gehore brengen vol met nieuw materiaal dat binnenkort het licht zal zien op diverse labels. De verrichtingen met het label en zijn eigen sound is in het buitenland niet onopgemerkt gebleven, zo zal hij deze zomer onder meer te zien zijn op het grootste Russische Festival Kazantip met een drietal optredens aan de Zwarte zee in de Oekraïne naast o.a. Sven Väth & LTJ Bukem. Tevens is hij gevraagd voor een mainstage set op het befaamde Duitse Circle of Love Festival naast o.a. Adam Beyer, Karotte, Reboot live en vele anderen.

Dat Sound Architecture al sinds jaar en dag talenten de kans geeft is een feit en zo ook zal deze editie een echte aanstormende dj held inluiden. Zijn naam is Steelo, de Delftenaar scoorde al eerder op feesten als Dance Erger Je Niet, Dik en Pinksterdance, for those who know they can dance… Er is tevens deze avond wat ruimte gelaten binnen de programmering voor spontane invallen, dus kijk niet gek op als er ineens een verrassing achter de decks verschijnt.

Sound Architecture wil graag stilstaan bij het plotselinge overlijden van Fokko Versloot, 22 juli 1982 – 04 juli 2009. Fokko zou aankomende zaterdag zijn opwachting maken op Dance Valley en was een goede bekende van Sound Architecture. Wij leven mee met de familie, vrienden en bekenden van Fokko, die veel te jong deze aarde heeft verlaten. Rust zacht….

Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar en kosten 10 euro. Voor meer info en nuttige links check:

www.clubhome.nl
www.soundarchitecture.nl
www.myspace.com/alejandrovivanco

www.myspace.com/djjoachim

www.myspace.com/undersmusic

www.myspace.com/djprinz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws