Nieuwe blogger!

Partyscene Redactie | 8 juli 2009
headlines

Het is… Terry Toner! Hij gaat je op de hoogte houden van alle ins en outs in de dancescene, en ook backstage verhalen zullen hierbij niet ontbreken.

Terry is op dit moment hard aan het werk met zijn live act. Samen met de drummer van Hitme TV (een Nederlandse indie rock band www.hitmetv.net). De première is primetime op de mainstage van Dancevalley aanstaande zaterdag. Hij gaat ook een iets andere sound doen dan mensen waarschijnlijk van hem gewend zijn. Het is veel melodieuzer,  minder techno en met gebruik van echte instrumenten. Ook schuwt terry de vocalen niet!
Terry Toner
Verder is hij druk om samen met Roy van Electronation het Label Echoism te runnen, dat erg goed gaat en waarvan tracks worden gedraaid door jongens zo uiteenlopend als John Digweed, Laurent Garnier, Roger Sanchez en Adam Beyer.

Met produceren is Terry ook druk. Eind van de zomer komt een nieuwe EP uit op Michel de Hey's EC Records en hij is net gevraagd om een remix te doen voor de nieuwe single van Vive La Fete. Voor de rest wordt er gewerkt aan wat leuke studio collabs met jongens als Warren Fellow, Peter Horrevorts en Dimitri Andreas (van Marc Romboy's Systematic).

Verder draait hij op mainstages van Loveland en Outdoor Stereo en doet hij natuurlijk weer zijn jaarlijkse 12 uurs marathon op Woodstock69 op 30 augustus, wat elke keer weer een  persoonlijk hoogtepunt van het jaar is. De maandelijkse residentie met Electronation in Cafe d’Anvers en de Klinch feesten in de Melkweg blijven volgens Terry ook te gek.

Kortom, we zijn nu weer helemaal op de hoogte van Terry’s bezigheden en kunnen dus vanaf volgende week de spannende (backstage)avonturen van deze artiest hier op Partyscene volgen!

www.djterrytoner303.hyves.nl

www.myspace.com/terrytoner

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws