Starbeach open air events

Partyscene Redactie | 8 juli 2009
headlines

Starbeach zorgt er, tijdens het enige echte open air event op het Griekse Chersonissos (Kreta), voor dat de zomeravonden tot een hoogtepunt worden gebracht. Met de beats van vele bekende dj’s en duizenden bezoekers die zich overgeven aan het flirtspel, stijgt de temperatuur per uur. Genietend van het verbeterde soundsysteem en een koud drankje in de hand, zie je vanaf 18.00 uur al dansend de zon ondergaan.
Starbeach
Beachflirt

Al jarenlang staat de white party Beachflirt bekend als hét succesfeest van Kreta. Ook deze zomer kan je iedere maandag naar deze ‘Adult Playground’. Om er nog een schepje genot aan toe te voegen, wordt er uitgebreid naar meerdere stages en zijn er bekende Nederlandse partyproducties als Twisted Stereo uitgenodigd om van zich te laten horen.

Lovestar

De zomer van 2009 voert zijn temperatuur op, want Lovestar laat dit jaar de heetste artiesten overvliegen naar het party-eiland Kreta. Vanaf 2 juli zullen elke donderdag de beste sounds door de boxen van Starbeach klinken en met Latin Lovers en Treetz erbij krijgt het strand een unieke hittegolf te verduren!

Line-up

Deze zomer is er weer een blik Nederlandse dj's opengetrokken. Sidney Samson, Don Diablo, Real el Canario, Vato Gonzalez, Hardwell, Billy the Klit en nog veel meer...

Bemachtig je ticket snel op www.starbeach.tv en voor slechts 25 euro ben jij verzekerd van een feest om over naar huis te schrijven. Wacht niet te lang, want aan de deur betaal je 30 euro met de kans dat het uitverkocht is! Wil je helemaal niks missen? Ga dan voor een passepartout van 40 euro en jij bent welkom op Beachflirt, Lovestar en de TMF party op dinsdag overdag!

www.starbeach.tv

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws