Loveland lanceert online membership

Partyscene Redactie | 25 juni 2009
headlines

Partyorganisaties zitten niet stil op het web. Fans, freaks en festivalfanaten kunnen zich nu inschrijven als “Lovelander”. Inschrijven kan via de website van Loveland Festival.

loveland festival

Loveland had al jaren een informeel netwerk van ‘Lovelanders’. Door het lidmaatschap nu officieel aan te bieden wil de organisatie meer extra’s bieden aan de achterban. Voor de members is er nu de mogelijkheid om vrienden te maken, elkeaar berichten te sturen en te discussiëren op het forum. Daarnaast is er ook een nieuwssectie zodat je op de hoogte gehouden wordt van het laatste nieuws, fotomateriaal, dj-sets en mix cd’s.

Om het aanmelden als member extra aantrekkelijk te maken verloot de organisatie 50 duokaarten voor hun festival van 8 augustus. Bovendien staat er ook een zeer aardige game online, waarbij je razendsnel door de website van Loveland vliegt en punten moet verzamelen. Sta je vrijdag 31 juli om 12:00 precies in de top 50, dan heb je twee tickets verdiend. Eén waarschuwing; speel het niet tijdens werktijd, want de game is erg verslavend!

Voor meer informatie check je www.lovelandfestival.nl. Daar kun je ook terecht voor de voorverkoopadressen en de volledige line-up.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws