Electronation update: Radioshow & Summer Opener Tour

Partyscene Redactie | 24 juni 2009
headlines

De boys van Electronation krijgen het druk dit weekend. Zoals elke zaterdag is het tijd voor hun (vaste) radioshow op Kink FM en daarnaast staat er een heuse Electronation Summer Opener Tour op de planning. Het Electronation circus begint vrijdag in Cafe D’Anvers, daarna op zaterdag naar de Sugar Factory en vervolgens wordt de boel de volgende dag afgesloten in Woodstock te Bloemendaal.

beeld

De drie dagen van Electronation krijgen een Franse twist door de inbreng van D’Julz van het Franse Ovum en Ghenancacia (Freak n Chic) die mee op tour gaan met de vaste Electronation dj Terry Toner. Op zondag op ’t stand wordt het trio bijgestaan door Tron en Jimnastics die hun Radio Stalker concept verzorgen. Zij nodigen een hele rits lokaal talent uit in de vorm van El Moustache, Guido Neve, Teenage Luck en Paul Sebastian, Wub en Klapsandwich.

En ook de radioshow van zaterdag biedt voldoende vermaak. Zo komt dj Marnix  (Loveland en headliner van Muziek & Meer festival) een speciale set ten gehore brengen en maakt het Amsterdamse trio Klapsandwich maakt hun Neerlandse radiodebuut. Daarnaast zal zoals elke laatste zaterdag van de maand Terry Toner de beste releases van de maand aan elkaar breien voor "Terry Toner's best of June 2009". Electronation Radio is te beluisteren op Kink FM van 19:00 tot middernacht.

Voor meer informatie kun je terecht op www.electronation.nl, www.kinkfm.nl, www.woodstock69.nl, www.cafe-d-anvers.com en www.sugarfactory.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws