Line up Wooferland 2009

Partyscene Redactie | 24 juni 2009
headlines

Hoewel de eerste festivals al van start zijn gegaan, is het echte wachten voor veel muziekliefhebbers op de eerste zaterdag van september. Wooferland festival sluit dan het festivalseizoen af met haar zesde editie.
Wooferland
Met de herinnering aan 2008 nog vers in het geheugen, is er ook dit jaar weer gekozen voor een programmering met de grootste pioniers of te wel de grondleggers van de hedendaagse dance scene. Tussen 11.00 en 23.00 uur staat het festivalterrein Houtrak in Spaarnwoude in het teken van de beste house/dance klassiekers aller tijden. 

Ook dit jaar heeft Wooferland weer drie area’s: Wooferstage, NRG Area en de Old School Area. Op de Wooferstage is onder andere internationale held Billy Nasty te vinden. Daarnaast kan men genieten van de altijd opzwepende classics van 100% Isis en Marnix. De koningin van de techno Miss Djax is dit jaar een van de headliners op de NRG Area, zij wordt bijgestaan door onder andere de legendarische Pavo en de grote man van de hedendaagse minimal/ techno scene Bart Skils. De Old School Area biedt onder andere plaats voor de welbekende oude rot in het vak Buzz Fuzz en the one and only Miss Monica. Ook The Plees To Be is er na het succes van vorig jaar weer bij, daar gaat het los met dj’s Flexmeister F, Da Vinci en Bo.

De kaartverkoop van Wooferland is inmiddels in volle gang en verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen. Kaartjes zijn 27,50 in de voorverkoop (ex.fee) en 35,00 euro aan de deur. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassenen gratis naar binnen. Zonder begeleiding is de minimum leeftijd 18 jaar.

De complete line-up voor Wooferland festival 2009 ziet er als volgt uit:

Wooferstage

Billy Nasty

100% Isis

Jean

JP

Marnix

Per

Ambient Daan vs  Stefano Richetta 

NRG area

Miss Djax

Bart Skils

Cellie

Martijn vs. Diablo

Pavo

Ricky da Dragon 

Old School area

Buzz Fuzz

Fierce Ruling Diva

Gino vs Lars Johansson

Miss Monica

Neuv

Rossi

T99

Wooferland

Zaterdag 5 september 2009

Recreatiegebied Houtrak, Spaarnwoude

11.00 tot 23.00 uur

www.wooferland.nl

www.wooferland.hyves.nl   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws