Gezocht: Redactie stagiair(e) per direct

Partyscene Redactie | 23 juni 2009
headlines

Als stagiaire binnen Partyscene ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Je zult je tijdens je stage bezig gaan houden met allerhande content en artikelen op Partyscene.nl

Je voornaamste taken zullen bestaan uit het actief contact houden met diverse organisaties, clubs en artiesten, desigers en het opzetten en uitvoeren van ledenwervingsacties en diverse redactionele werkzaamheden. Zo onderhoud je actief contact met diverse relaties waaronder een aantal toonaangevende clubs in Nederland, diverse artiesten en organisaties.  

Samen met de content manager en de marketingmanager ben je verantwoordelijk voor de invulling en uitstraling van de websites binnen Yourscene. Je weet goed want jongeren interesseert op internet en je ben in staat deze ontwikkelingen te vertalen naar oplossingen.

Jouw profiel:

HBO opleiding communicatie, marketing of journalistiek (of vergelijkbare opleiding)

Goede communicatieve– en schrijfvaardigheden

Ervaring met internet en photoshop is een pré

Stressbestendig en initiatiefrijk

Resultaatgericht en creatief

Een gezonde belangstelling voor de interesses van jongeren in de leeftijd van 18-35 jaar

Stageperiode:

Yourscene heeft per direct een stageplaats beschikbaar, aangezien de beoogde stagiaire op het laatste moment de stage geannuleerd heeft. De stage kan zo spoedig mogelijk starten en de duur is in overleg. Voor vragen over de periode kun je contact opnemen met onderstaande personen.

 

Over Yourscene BV:

Yourscene BV is gevestigd in het centrum van Amsterdam aan de Keizersgracht en gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Contact:

Wil je reageren op deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Rolf van Houten. Voor meer informatie kun je onderstaande gegevens gebruiken.

Rolf van Houten

rolf@yourscene.nl

020 710 9700

Yourscene BV

Keizersgracht 424

1016 GC Amsterdam

020 7109700

Meer informatie:

Kijk eens op onze websites www.partyscene.nl en www.yourscene.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws