The Partysquad present: Total Los volume II

Partyscene Redactie | 20 juni 2009
headlines

The Partysquad heeft vrijdag in samenwerking met platenmaatschappij Cloud 9 “The Partysquad presents: Total Los, de mixtape, volume II” uitgebracht. Deel I was in 2008 één van de meest succesvolle mixalbums van het jaar en stond bijna drie maanden in de verzamel top 30 genoteerd.

 
Partyscene geeft exclusief drie gesigneerde cd’s én drie keer twee gastenlijst plekken weg voor de exclusieve releaseparty in Jimmy Woo.


The Partysquad present: Total Los volume II


De formatie bestaande uit dj Jerry en mc Ruben staat al jaren bekend om hun succes in zowel de Nederlandse clubs als de charts, maar is sinds vorig jaar ook bezig de internationale club scene te veroveren. Na de afgelopen jaren al verschillende Awards in de wacht te hebben gesleept zijn ze dit jaar al genomineerd als beste dance act voor de TMF Awards. 


The Partysquad present: Total Los volume IIThe Partysquad is de afgelopen tijd druk bezig geweest met verscheidene muzikale collaboraties die ook op de cd terug te vinden zijn. Onder meer met Nederlandse helden als Sidney Samson, Afrojack, The Opposites en Lange Frans.


Maar ook een speciale samenwerking met Soul Queen Erykah Badu (voor de Dance for Life theme tune) en een exclusief nieuw project met de hippe formatie LMFAO – bekend van I’m in Miami Bitch – die een speciale track met The Partysquad maakten, welke later dit jaar ook als single gereleased zal worden.


Daarnaast staat de cd naast de meest eclectische selectie van upfront tracks natuurlijk vol met exclusieve muziek van The Partysquad zelf.


Ongeluk

Ook stond 2008 in het teken van het zeer ernstige ongeluk waar Jerry bij betrokken raakte tijdens een trip op Ibiza. Na een coma en een nog steeds zware periode van revalidatie is het nog te vroeg in dit proces voor Jerry om zich weer op het podium te begeven.


Maar het samenstellen en mixen van de Total Los CD is het eerste project dat Jerry weer geheel in eigen hand heeft gedaan. Een zeer bijzondere track van Lange Frans gaat een klein beetje in op het gebeurde.


Ruben legt uit: “Iedereen weet dat wij een op zijn zachts gezegd een bijzonder jaar achter de rug hebben. Wij hebben ons hart, ziel en emotie in deze CD gelegd, een echte thank you naar onze fans die ons door alles heen zijn blijven steunen. We love you!” 


Jerry vult hem aan: “Ik kan je niet vertellen hoe trots ik ben op dit album. Het is voor mij persoonlijk een belangrijke mijlpaal op de weg terug naar datgene dat ik het allerliefste doe en waar ik weet dat ik thuis hoor - het podium! De wereld gaat zich kapot schrikken als ik weer helemaal terug ben. Pas maar op ik kom eraan!” 


De roemruchte Total Los Zomertour is dit jaar in samenwerking met TMF en zal ook dit jaar wederom vele clubs in Nederland, Spanje, Griekenland en Turkije op stelten gaan zetten.


Officiële release party

Op maandag 22 juni zal dan in de Jimmy Woo de officiële release party plaatsvinden met gastoptredens van verschillende grote artiesten en dj's. Het feest is alleen op uitnodiging, maar via Partyscene zijn exclusief drie keer twee kaarten te winnen. De winnaar krijgt ook één gesigneerd exemplaar van het nieuwe album. Hebben?


Stuur voor maandagmiddag 13:00 uur een e-mail met als onderwerp Partysquad, je volledige naam, adres, telefoonnummer en een motivatie waarom jij zou moeten winnen naar dane@partyscene.nl.


Na de deadline worden de winnaars direct persoonlijk benaderd. Het feest begint om 21:00 uur, dus zorg er dat je ook daadwerkelijk kunt en gaat als je meedoet!


WMC-Blog Ruben


Check ook de speciale Miami Winter Music Conference Blogs, met veel mooie foto’s, die Ruben speciaal en exclusief voor Partyscene schreef.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws