Lakedance

Partyscene Redactie | 19 juni 2009
headlines

Beachclub Sunrise op Aquabest belooft een mooie editie te worden. De organisatie heeft zoals gebruikelijk veel aandacht aan details besteed. Cocktails, warm publiek en meeslepende house dj's garanderen een heerlijke dag op het Brabantse strand, van 12.00 tot 23.00 uur. De voorverkoop loopt hard. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in het land en online via www.lakedance.nl. Ook zullen er (voor echte late beslissers) op de dag zelf nog enkele tientallen kaarten aan de poort van Beachclub Sunrise verkocht worden.

Lakedance

 

Met dj grootheden als Laidback Luke, Funkerman, Erick E, Bart B More, Hardwell, Mason, Jeroenski, Sunnery James & Ryan Marciano, Sharam Jey uit Duitsland en nog twintig andere topartiesten zit het met de programmering wel snor op 27 juni. Naast gedanst (bij het Mainstage, de Flavour Stage en de Salsa Breeze Area) kan er ook gechilled en zelfs geshopt worden. Er is een uitgebreide lounge area met groot aantal ligbedden en een massagestand waar het lijf vakkundig onder handen genomen wordt. Voor het eerst is er nu ook Lakedance merchandise te koop: bedrukte T-shirts, capuchontruien en andere goodies zijn in beperkte oplage verkrijgbaar, als herinnering aan deze zevende editie van Lakedance op Aquabest.

Eten & drinken

Lakedance staat bekend om de uitmuntende catering. Aan lunch en diner is net wat meer zorg besteed dan bij doorsnee festivals het geval is, en er zijn verschillende cocktailstands te vinden waar verse cocktails gemaakt worden door professionele shakers. Bijzonder is ook de vrolijke koffiebus van 'Cup of Jo' die op het Lakedance festivalterrein haar debuut maakt! Verwacht hier geen slappe bakken, maar diverse koffiesoorten en –smaken van het topmerk Brandmeester. Lekker om de dag mee te beginnen of om na etenstijd een pitstop te maken.

Early Bird privileges

Gelukkige bezoekers met een Early Bird ticket kunnen bij aankomst gebruik maken van een aparte ingang. Hier krijgen ze: een polsbandje dat de hele dag toegang biedt tot het VIP deck (bij de mainstage area), een cocktailvoucher waarmee op het VIP deck een welkomstdrankje gehaald kan worden, en een voucher voor een Lakedance goody bag die afgehaald kan worden bij de merchandise stand op het terrein. Geen Early Bird ticket kunnen scoren voor Lakedance op 27 juni? De voorverkoop loopt als een trein, maar er zijn nog Early Bird tickets te koop voor de tweede Lakedance editie van dit jaar op zaterdag 22 augustus!

Praktische info

De vernieuwde indeling van het terrein (verbeterde routing en faciliteiten) zorgen voor de optimale Lakedance beleving! Bij binnenkomst zijn voldoende kluisjes beschikbaar voor bezoekers die hun jassen en tassen veilig willen opbergen. Toiletgebruik is de gehele dag gratis. De weersvoorspellingen beloven veel goeds, maar bij eventueel slecht weer worden er gratis poncho's uitgedeeld door de organisatie. Digitale camera's zijn toegestaan, voor professioneel filmapparatuur dient accreditatie te zijn aangevraagd. Gedurende het feest worden er o.a. filmopnames gemaakt door Oxford House, ten behoeve van een Lakedance mini movie die naderhand te vinden is op de Lakedance website! Ook voor een routebeschrijving en meer informatie zie: www.lakedance.nl.

 

Time-table

 

MAINSTAGE

 

FLAVOUR STAGE

12.00 - 13.30    Dirk Dali

13.30 - 15.00    Jeroenski

15.00 - 16.30    Funkerman

16.30 - 18.15    Sunnery James & Ryan Marciano

18.15 - 19.45    Laidback Luke

19.45 - 21.15    Sharam Jey

21.15 - 23.00    Mason

Hosted by Lady Blizz

 

12.00 - 13.30    Bjorn Wolf

13.30 - 15.00    Jordy Lishious

15.00 - 16.30    Daniel Bovie & Roy Rox

16.30 - 18.00    Shermanology

18.00 - 19.30    Erick E

19.30 - 21.00    Hardwell

21:00 - 22:00    Kruh

22:00 - 23:00    Bart B More

Hosted by MC Divine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws