Ferry Corsten op het strand

Partyscene Redactie | 17 juni 2009
headlines

Een uniek optreden voor deze (volgens de DJ Mag top 100) nummer 6 dj van de wereld, die doorgaans op grootschaliger feesten te vinden is. Voordat Ferry Corsten het podium betreedt, wordt het publiek opgewarmd door Solarstone en Rafaël Frost.

Ferry Corsten draait regelmatig langere sets van drie of vier uur, overal ter wereld. Hij lijkt zijn hand niet om te draaien voor marathonsets, maar kijkt wel ontzettend uit naar 21 juni. Corsten: "Het is lang geleden dat ik op clubniveau gedraaid heb in Nederland. Het belooft een intiemer feestje te worden dan ik doorgaans doe! Nog niet zo lang geleden draaide ik op een strandfeest in Bali, dus de strandstemming zit er bij mij al helemaal in. Met Solarstone en Rafaël Frost als support dj's wordt dit een geweldige start van mijn zomerseizoen!" Het meest bekende feest waar de multi-award-winning-dj een marathonset draait is zijn eigen terugkerende event Full on Ferry - The Masquerade", in Ahoy (Rotterdam). Dit jaar vindt de derde editie plaats, op 17 oktober. Momenteel toert Ferry de wereld over met zijn concertshow "Twice In A Blue Moon: The Experience". Ook is de dj (vanaf donderdag 18 juni) deze zomer weer één van de residents van Cream Ibiza, de wekelijkse clubavond in Amnesia. Tourdata en meer nieuwtjes zijn te vinden op www.ferrycorsten.com.

Ferry Corsten op het strand

Ferry Corsten hoeft het niet alleen te doen, zondag 21 juni. Voor dit bijzondere strandfeest heeft hij Solarstone en Rafaël Frost gevraagd hem bij te staan. Frost opent het feest om 16.00 uur. De wheels of steel worden om 17.30 uur overgenomen door de Engelse dj/producer Solarstone (Richard Mowatt). Hij maakt al trance en progressive sinds 1994 en na zijn albums 'Anthology One' en 'Rain Stars Eternal' verscheen vorige maand zijn dubbele mixcompilatie 'Electronic Architecture'. Een bouwwerk dat naar eigen zeggen bestaat uit 45% progressive, 35% trance, 10% soft-tech, 5% breaks en 5% house.

Bij slecht weer is het outdoor gedeelte volledig overdekt en afgeschermd, waardoor feesten bij BLM9 ondanks de zomerse locatie weersonafhankelijk zijn. De toiletcapaciteit bij BLM9 is, voor zowel dames als heren, onlangs verdubbeld. Tickets voor At The Beach With.. kosten 18 euro aan de deur en 12,50 euro in de voorverkoop bij alle Primera winkels of online via www.blm9.nl en www.1management.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws