Fresh FM is jarig

Partyscene Redactie | 17 juni 2009
headlines

Dit jaar bestaat Fresh FM 10 jaar en dit wordt gevierd met een twee feesten op het strand: Fresh FM, The Beach Edition. Het radiostation viert zijn verjaardag aanstaande zondag 21 juni bij Beachclub Friends in Kijkduin en zondag 26 juli bij Beachclub Vroeger in Overveen. Met dj’s zoals Jean, Lucien Foort, Jurgen, Michel de Hey, Marnix en Benny Rodrigues.  
Fresh Fm 10 jaar
In 1999 startte Fresh FM met uitzendingen voor Zoetermeer en omgeving. Nu 10 jaar later is het station uitgegroeid tot een van de populairste zenders van de Randstad. Natuurlijk kan Fresh FM dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Niet alleen op de radio is het feest. Ook het strand van Kijkduin en Bloemendaal wordt dus op zijn kop gezet. 

Op zondag 21 juni, tijdens Fresh FM, The Beach Edition Part 1, kun je genieten van dj's Chard, Peter van Leeuwen, Jurgen, Lucien Foort, Jean en Benny Rodrigues. The beach is rocking met Fresh FM, The Beach Edition Part 2, zondag 26 juli: dj's Chard, Peter van Leeuwen, Jean, Jurgen, Marnix en Michel de Hey. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketonline.nl en bij alle Free Record Shops voor 12,50 euro. Voor meer informatie zie de website: www.fresh.fm

Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6, 95.7, 95.9 en 103.4 FM. Ook via internet is Fresh FM te beluisteren door middel van de diverse livestreams op www.fresh.fm  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws