Laatste kans voor Vinylized 2009

Partyscene Redactie | 11 juni 2009
headlines

Dit is de laatste week om je aan te melden voor Vinylized 2009. Get yourself out there.

Ben jij een aanstormende producer, heb je talent om de dikste tracks te maken, maar zit je alleen nog maar op je slaapkamer? Doe mee aan Vinylized. Je hebt alleen nog deze week om je aan te melden! Dance producers kunnen zich tot maandag 15 juni inschrijven via www.vinylized.net. De vijftienkoppige jury zal de ingestuurde tracks beoordelen en vijf finalisten selecteren. Van deze final five worden de tracks in augustus op vinylized.net geplaatst zodat het publiek kan stemmen op zijn of haar favoriet. In de stemperiode zal Michel de Hey elke week een finalist laten horen in Hey! Music!, tussen 21:00 – 23:00 op Fresh FM.

vinylized

De stem van de jury en die van het publiek bepalen uiteindelijk de winnaar van Vinylized 2009. De winnende track wordt op 12 inch vinyl geperst en gereleased tijdens Amsterdam Dance Event 2009. Het prijzenpakket is uitgebreid met een aantal optredens. Zo zal de winnaar optredens tijdens TWSTd QNSNGHT. Ook tijdens het ADE is TWSTd het sfeervolle decor van Vinylized, maar dan voor alle vijf finalisten. Verder zijn er gigs te winnen in Sugar Factory en Panama, studiotijd bij het SAE en nog tal van workshops. De competitie wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door GRAP, de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek.

De jury bestaat uit Michel de Hey, Laidback Luke, Terry Toner (Electronation), Atilla Meijs (producer 3FM), Marnix Bal (Loveland), Sasja Kooistra (de Volkskrant), Reind Dooyeweerd (About DJ), Sjoerd Wynia (the Good Guyz), Martijn Mischgofsky (TWSTd), Estroe, Hidde Pluymert (Melkweg), Maarten van ’t Veld (Unmanageable Artists), Anna Knaup (Anna Agency), Kid Goesting (BlackLabel Records).

Check voor meer info www.vinylized.net.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws