Line-up MuteSounds Festival

Partyscene Redactie | 9 juni 2009
headlines

Het MuteSounds festival vindt van 24 tot en met 27 juni plaats in Den Haag.

MuteSounds gaat opzoek naar de grens van muziek en film met optredens en acts van artiesten uit binnen- en buitenland, prachtige films en interactieve kunstinstallaties. Een uniek festival in Den Haag voor iedereen die van een uitdaging houdt, dat plaats vindt van 24 juni tot en met zaterdag 27 juni. Met name vrijdag 26 juni is voor clubbers interessant. Dan wordt het Paard van Troje weer het domein van de dikste beats, variërend van techno tot drum ’n bass.

technasia

Headliner hier is Technasia. Deze invloedrijke techno act weet inmiddels wel een feestje te bouwen. Technasia bestaat uit Amil Khan uit Hongkong en Charles Siegling uit Frankrijk. De twee hadden grote hits als Descent, Evergreen, Hydra en worden al jaren gesupport door alle grote namen uit de scene. In 2001 verscheen hun eerste album Future Mix in Europa. Met hun label Sino spelen ze ook een belangrijke rol. Vaak treden ze samen live op en doet Charles Siegling de dj-sets. De drum ’n bass op MuteSounds komt van het Deense F.U.K.T, dat het publiek zal trakteren op een unieke live set, vol rollende bassen. 

  

Eboman is een multimediaal muziekproject van Jeroen Hofs. Met een speciaal pak stuurt hij met lichaamsbewegingen een computer aan waarmee Eboman live muziek en beelden samplet. In de Kleine Zaal waan je je als bezoeker in een doolhof van interactieve kunstinstallaties en worden de zintuigen geprikkeld door onder andere de Interactive Silent Drums. Een drumstel waar de speler feedback krijgt door middel van trilmotoren op zijn lichaam en LED’s die oplichten bij een slag op het instrument. Verder is er een compleet filmprogramma

Voor het volledige programma en meer info check je www.mutesounds.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws